Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ALL THROUGH THE HOUSE (2015)


Γραμμένο στα όρια της σεξουαλικής αδιακρισίας και σκηνοθετημένο με βιντεοκάμερα στα πρότυπα ταινιών του είδους της νεκροζώντανης πλέον δεκαετίας του '80 από τον Todd Nunes ( SCARRY LARRY ) .
Βασισμένο στο μικρού μήκους πόνημα του ιδίου σκηνοθέτη , HERE COMES SANTA (2011) .
Γνωστό και ως A NIGHTMARE CHRISTMASS στην Βρετανική αγορά .
Παλαβός αδιευκρίνιστου φύλλου με μουτσούνα Άγιου Βασίλη και κλαδευτήρι τρομοκρατεί την πόλη Napa της California κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτασμών .
15 χρόνια νωρίτερα , πάλι κατά την διάρκεια των διακοπών , η πεντάχρονη Jamie Garrett είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το υπνοδωμάτιό της και όλοι θεώρησαν πως κάποιος την απήγαγε .
Στα φετινά Χριστούγεννα η Ratchel Kimmel επιστρέφει σπίτι από το κολέγιο για να χαλαρώσει μαζί με την οικογένειά της που αποτελείται από την αλκοολική γιαγιά της μόνο . Η γειτονιά της όμως είναι σκηνικό ενός αρρωστημένου πολέμου αφού γύρω από το σπίτι της οικογένειας Garrett κάποιος θεωρεί κάλη ίδεα να γεμίζει τον χώρο με σφαγιασμένες γυναίκες που έχουν υποστεί δραματική μείωση στήθους και άντρες που τους έχουν αφαιρεθεί τα γεννητικά όργανα !
Οι Συνήθεις Ύποπτοι :
Η μητέρα της Jamie είναι η νούμερο ένα ύποπτη για τις αγριότητες καθώς μισεί θανάσιμα τους άντρες και το σπίτι της είναι γεμάτο με νοσηρές κούκλες ντυμένες ως Άγιος Βασίλης . Από την άλλη μεριά η μητέρα της Ratchel είναι απών από τότε που χάθηκε η μικρή Jamie . Ο πατέρας της Jamie είχε κρυφή σχέση μαζί της και δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος που η Jamie είχε γεννηθεί (SPOILER ALERT!) James και η σύζυγός του τον έντυνε με φουστανάκια ! Βρίσκεται στην φυλακή εδώ και 15 χρόνια - από τότε που εξαφανίστηκε το φασματικό κοριτσάκι της ιστορίας δηλαδή . Η μάνα κρατάει ακόμη το James/Jamie κλειδωμένο στο σπίτι και το αμολάει κάθε Χριστούγεννα ντυμένο Άγιο Βασίλη στην γειτονιά για να ικανοποιήσει ως μπερδεμένος σεξουαλικά έφηβος τα άφυλλα όνειρα του πάνω στα σώματα των άτυχων ανθρώπων που θα βρεθούν μπροστά από το niptac κλαδευτήρι του . Στο τέλος της νύχτας έχει καταφέρει να γεμίσει για άλλη μια χρονιά τον σάκο του με κομμένες ψwλe$ , αφού η μητέρα του έχει φροντίσει να του αφαιρέσει την δικιά του αρκετά χρόνια πριν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.