Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

TERRORDACTYL (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις από τον ειδικό εφετζή Don Bitters III ( TERRA NOVA , APPARITION ) .
Γνωστό και ως JURASSIC WARS στο Ηνωμένο Βασίλειο .
Οι κολλητοί και συνάδελφοι κηπουροί Lars και Jonas προσπαθούν να ξεφύγουν από τις αδιέξοδες ζωές τους προσπαθώντας να εξαργυρώσουν διασημότητα και χρήματα βρίσκοντας μετεωρίτες μετά από διαστημική βροχή στις παρυφές του Los Angeles . Αντί για αυτό πέφτουν θύματα επίθεσης προϊστορικών τεράτων (οι Τρομοδάχτυλοι του τίτλου) τα οποία επιστρέφουν μαζί τους στην μεγάλη πόλη για να πάρουν πίσω τα αυγά τους (που μοιάζουν με πολύτιμους μετεωρίτες) και να εξαπλωθεί περαιτέρω ο πανικός αφού για τελικός κακός εμφανίζεται η γιγαντιαία μαμά Τρομοδάχτυλος .
Με τις αρχές και τον στρατό να είναι απόν λόγω χαμηλού προϋπολογισμού , οι δύο φίλοι θα απογειώσουν το υπερκινητικό καλαμπούρι των ερμηνειών τους εναντίον των προϊστορικών "Τρομοδάχτυλων" ενώνοντας τις δυνάμεις τους με την μπαργούμαν Candice ( Candice Nunes - POSEIDON REX ) , την πεταχτούλα συγκάτοικο της Valerie και τον συνταξιούχο θαμώνα στο μπαρ οπού δουλεύει η Candice - και πρώην πεζοναύτη παρλαπίπα , Sampson .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.