Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

BLACKBURN (2015)


Γραμμένο από την παραγωγό Nastasha Baron ( KINGDOMS OF GRACE , HUMAN SHADOWS ) και σκηνοθετημένο από τον κασκαντέρ Lauro Chartrand ( THE LAST SAMURAI , NACHO LIBRE ) .
Υποτιθέμενα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα .
Νεανική παρέα κολεγιακών βλακέντιων ακούνε δυνατό ροκάκι στο ραδιόφωνο και παίρνουν τα βουνά με το τζιπ με σκοπό να απολαύσουν ημι-χαλαρό σαββατοκύριακο στην ελεγχόμενη ασφάλεια που θα τους παρέχει η τεχνολογία της καμπίνας που έχουν νοικιάσει μέσα στην φύση .
Μερικές κακοτοπιές στον δρόμο (ψηφιακή κατολίσθηση , φωτιά στο δάσος κτλ) αργότερα , τους αναγκάζουν να καταλήξουν νυχτιάτικα σε πόλη φάντασμα κάπου στην Alaska όπου και βρίσκουν καταφύγιο μέσα σε ένα παλιό ορυχείο .
Στο ορυχείο κυκλοφορούν ακόμη οι 3 μανιακοί πρώην τρόφιμοι και μοναδικοί επιζώντες από το τοπικό άσυλο φρενοβλαβών εγκληματιών το οποίο είχε καταστραφεί μετά από μεγάλη φωτιά . Υποδέχονται ανάλογα τους νέους παραθεριστές και τους χρησιμοποιούν άμεσα για να τελειοποιήσουν την τεχνική τους στην ερασιτεχνική ταρίχευση .
O Mike "έχω-πάρει-τους-δεύτερους-ρόλους-παραμάσχαλα" Dopud ( TRUE JUSTICE ) κάνει τον πυροσβέστη ο οποίος λέει στους πρωταγωνιστές να αλλάξουν πορεία λόγω πυρκαγιάς στο δάσος που έχει μπλοκάρει τον δρόμο . Δεν τον ξαναβλέπουμε αργότερα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.