Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

MARAUDERS (2016)

Γραμμένο από τον πρωτοεμφανιζόμενο στα αρχεία του imdb Michael Cody και σκηνοθετημένο ως αστυνομικό δράμα με στιγμές τίμιας περιπέτειας από τον Steven C. Miller ( AUTOMATON TRANSFUSION , SILENT NIGHT , EXTRACTION ) .
Μπαράζ αιματηρών ληστειών που εκτελούνται με στρατιωτική ακρίβεια γίνεται πονοκέφαλος για τις τοπικές αρχές . Το FBI αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει την υπόθεση και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει ούτε ένα επισόδειο αστυνομικής σειράς στην τηλεόραση τα τελευταία 20 χρόνια .
ΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ :
Ο Bruce Willis ( THE EXPENDABLES ) είναι ο αδίστακτος Hubert , ο Sun Tzu του τραπεζικού συστήματος . Πρόεδρος πολυεθνικής τράπεζας η οποία χάνει αρκετά εκατομμύρια δολάρια από αιματηρή ληστεία . Θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος από τις αρχές . Είναι γενικότερα μούτρο και υπάρχουν υπόνοιες πως σκότωσε την μικρότερο αδελφό του για να του πάρει την κληρονομιά . Αρχικά περίμενα να βρεθεί εκγλοβισμένος μάζι με τους ληστές μέσα στο κεντρικό κατάστημα της τράπεζας του και να τους εξολοθρεύσει έναν-έναν ξυπόλητος , ή τουλάχιστον να τους πετάξει στα μούτρα ένα κωλοδάχτυλο την στιγμή που περνάει μέσα από κάποια τζαμαρία πυροβολώντας , αλλά δυστυχώς δεν ακολουθεί τέτοια γραμμή το σενάριο ...
O Dave Bautista ( GUARDIANS OF THE GALAXY ) είναι ο αποκτηνωμένος Πράκτορας του FBI Stockwell . Φαίνεται απλά αστείος στις τεράστιες διαστάσεις που καταλαμβάνει ο όγκος του (η πλάτη του καλύπτει τα τρία τέταρτα ενός πλάνου που τον δίχνει να περπατάει) όποτε κάθεται σε γραφείο και παρακολουθεί την ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης . Φοράει γυαλιά μυωπίας και κάνει χαβαλέ με τους νέους στην υπηρεσία . Σε μια σκηνή μάχης χρησιμοποιεί το WWE ταλέντο του και ισοπεδώνει τον αντίπαλό του .
O Christopher Meloni ( LAW & ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT , WET HOT AMERICAN SUMMER ) είναι ο Ειδικός Πράκτορας Montgomery . Έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση . Πρώην αλκοολικός . Έχει χάσει την γυναίκα του από τα βρώμικα χέρια εγκληματιών των καρτελ ναρκωτικών και δεν φαίνεται να το έχει ξεπεράσει - τουλάχιστον σταμάτησε να πίνει . Είναι ο καλύτερος φίλος του Stockwell . Τα καταλαβαίνει όλα όταν είναι πλέον αργά , αλλά μοιράζει δικαιωσύνη με ένα μαχαίρι στην καρδιά του εγκεφάλου ...
Ο Adrian Grenier ( μπάρμαν στο CRAZY της Britney Spears , ENTOURAGE , THE DEVIL WEARS PRADA ) είναι ο νεοφερμένος Πράκτορας , Wells , πρώην Ειδικές Δυνάμεις . Πείθει για ειδικές δυνάμεις όσο πείθει και ο Bautista για διανοούμενος με τα γυαλιά .
Ο Jonathon Schaech ( ο αμφιλεγόμενος μπρατσομένος στο δυναμικό τρίο του THE DOOM GENERATION ) είναι ο επίσης εκπρόσωπος του νόμου , Mims . Για άγνωστο λόγο το όνομα του δεν υπάρχει στα credits της ταινίας . Είναι μέλος της συμμορίας των ληστών αλλά έχει ιερό σκοπό που κλέβει : Η γυναίκα του αργοπεθαίνει από καρκίνο και προσπαθεί να κάνει το υπόλοιπο που της μένει όσο το δυνατόν πιο άνετο . Οι σφαίρες δεν έχουν αισθήματα όμως .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.