Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ABATTOIR (2016)

Γραμμένο από τον Christopher Monfette ( SYFY'S 12 MONKEYS ) και σκηνοθετημένο από τον Darren Lynn Bousman ( SAW II,III & IV , REPO! THE GENETIC OPERA , MOTHER'S DAY , 11-11-11 ) .
H Jessica Lowndes ( BEVERLY HILLS 90210 , AUTOPSY , ALTITUDE ) είναι η Julia Talben , μαχητική ρεπόρτερ με μια καριέρα που φαίνεται να μην πηγαίνει πουθενά , ακριβώς όπως η ερωτική της ζωή . Όταν η οικογένεια της σφαγιάζεται μέσα στο πατρικό τους , η Julia επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος για να διαπιστώσει πως ολόκληρο το δωμάτιο όπου συνέβει το κακό έχει εξαφανιστεί ! Μαζί με τον πρώην εραστή της , Ντετέκτιβ Declan Grady ( Joe Anderson - CONTROL , THE CRAZIES ) θα βρεθεί στην μικρή πόλη New English από όπου και κατάγεται ακολουθώντας τα χνάρια του Jebediah Crone , ενός εκκεντρικού ηλικιωμένου άνδρα ο οποίος αγοράζει σπίτια στα οποία έχουν συμβεί αιματοβαμμένες τραγωδίες .
Η ερευνά της από τις ερωτήσεις στους ντόπιους θα την οδηγήσει στο επονομαζόμενο "Σφαγείο" , μια έκταση γης που αποτελείται από τα δωμάτια τα οποία ο Jebediah έχει φροντίσει να μεταφέρει αυτούσια από τα σπίτια που αγόραζε για να τα ενώσει σε ένα τεράστιο οικοδόμημα βιντεοκλιπίστικης κόλασης .
H Lin Shaye ( A NIGHTMARE ON ELM STREET , INSIDIOUS SAGA ) είναι η Allie . Γνωρίζει την χαμένη μητέρα της Julia . Την φιλοξενεί όσο διαρκεί η ερευνά της στην μικρή πόλη και της μαθαίνει την τοπική μυθιστορία .
Ο Dayton Callie ( DEADWOOD , SONS OF ANARCHY , FEAR THE WALKING DEAD ) είναι ο Jebediah Crone . Είναι ο παλαβός ιερέας της μικρής πόλης που μέσω ανθρωπωθησιών κατάφερνε να κάνει θαύματα - μάλλον είναι ο διάβολος . Οι κάτοικοι έχουν κάνει ανίερη συμφωνία μαζί του τάζοντας τα παιδιά τους . Εξυμνεί την πόλη του και τον ανθρώπινο πόνο μέσω της ανόσιας δημιουργίας του βαθιά μέσα στο δάσος , του "Σφαγείου" . Κάθε ψυχή που φεύγει με βίαιο τρόπο από αυτόν τον κόσμο , αφήνει ένα κενό . Ο Crone μαζεύει τα κομμάτια για να εξιλεώσει τις αμαρτίες των πιστών του και να φέρει εις πέρας τις διάφορες συμφωνίες που έχει συνάψει .
O Michael Pare ( INSTANT JUSTICE , LUNARCOP , BLOODRAYNE , MAXIMUM CONVICTION , BONE TOMAHAWK ) είναι ο Richard Renshaw , κάτοικος New English . Τα πάρε δώσε με τον Crone τον οδήγησαν σε κελί - μόνο εκεί νιώθει ασφαλής . Την ώρα που εξιστορεί τα γεγονότα των εξαφανισμένων δωματίων στην Julia στην σύντομη συνάντησή τους , αρχίζει να κοπανάει το κεφάλι του στην σιδερένια πόρτα , ολοκληρώνοντας την παράνοια της ερμηνείας του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.