Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

JACKALS (2017)

Γραμμένο από τον Jared Rivet και σκηνοθετημένο από τον Kevin Greutert ( SAW VI & SAW 3D , JESSABELLE ) .
Οικογένεια στα πρόθυρα διάλυσης προσλαμβάνει ειδικό ψυχοθεραπευτή με σκοπό να από-προγραμματίσει τον περίεργο γιο που έμπλεξε με κακές παρέες και έγινε μέλος δολοφονικής αίρεσης μετά το διαζύγιο των γονιών . Το όλο εγχείρημα διαδραματίζεται σε ειδυλλιακή καμπίνα μέσα στο δάσος .

Η αγωνία για επιβίωση ξεκινάει όταν κάνουν την εμφάνισή τους οι μασκοφόροι φίλοι του νεαρού άντρα που δεν αναγνωρίζει την οικογένεια του . Η διαφορές θα λυθούν με αυτοσχέδια όπλα από οικιακά σκεύη , τσεκούρια και παραδειγματική καύση με σταδιακή μετατροπή των μελών της μεγαλοαστής οικογένειας σε αιμοσταγείς επιζώντες πολέμου (τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο) .
O Ben Sullivan ( I ZOMIE , SUPERGIRL , THE 100 ) είναι ο Justin Powell . Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν τον λένε Justin , αλλά Thanatos και δεν έχει οικογένεια , πέραν της αποκαλυπτικής φύσεως μυστικιστική αίρεση της οποίας είναι μέλος . Ξυπνάει δεμένος χειροπόδαρα σε μια καρέκλα και αρνείται να αναγνωρίσει γονείς , αδελφό και φιλενάδα που παράτησε το σχολείο για να γεννήσει το μωρό του .
Ο "Θάνατος" τους θεωρεί όλους γουρούνια προς σφαγή και θέλει να κάνει μπάνιο στο αίμα τους . Περιμένει τους φίλους του να δώσουν ένα τέλος σε όλη αυτή την ματαιότητα . Επικοινωνούν μεταξύ τους κάνοντας τα τσακάλια .
Ο Stephen Dorff ( THE GATE , BLADE , LEATHERFACE ) είναι ο Jimmy Levine , o ειδικός σε θέματα αιρέσεων δεύτερος χαρακτήρας που απολαμβάνει ακόμη την αίγλη των ρόλων που είχε κάποτε στα THE GATE (1987) και BLADE (1998) . Θα χρησιμοποιήσει κάθε αθέμητο μέσο για να επαναφέρει τον Justin/Thanatos . Η κατήχηση του νεαρού απροσάρμοστου στην οικογενειακή θαλπωρή δεν ολοκληρώνεται ποτέ , καθώς ο Jimmy γνωρίζει από κοντά τους μασκοφόρους άγνωστους που θέλουν πίσω τον Thanatos - τα μέλη της αίρεσης , η δομή και η λειτουργία της παραμένουν άγνωστα μέχρι το τέλος της ταινίας .
Γίνεται το πρώτο θύμα τους στα 37 λεπτά και συνεχίζει να αργοπεθαίνει από το στρατηγικά ανοιχτό τραύμα από στιλέτο στο στομάχι για τα υπόλοιπα 10 .
O Jonathon Schaech ( THE DOOM GENERATION , ROAD HOUSE 2: LAST CALL , PROM NIGHT , CHROMESKULL: LAID TO REST 2 ) είναι ο Andrew Powell , ο πατέρας του Justin/Thanatos .
H Deborah Kara Unger ( HIGHLANDER III: THE SORCERER , PAYBACK , SILENT HILL & SILENT HILL: REVELATION ) είναι η Kathy Powell , μητέρα του Justin/Thanatos .
Πέρα από το ότι η οικογένεια είναι εύπορη δεν μαθαίνουμε οτιδήποτε άλλο για κανένα μέλος της - όπως και με την αίρεση - όλοι παραμένουν ένα μυστήριο .
Το ότι διαδραματίζεται στην δεκαετία του '80 φαίνεται μάλλον από το ροζ πόλο μπλουζάκι με τον σηκωμένο γιακά που φοράει ο αδελφός του Justin/Thanatos και την έλλειψη κινητών τηλεφώνων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.