Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ALTAR (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Matt Sconce .
Παρέα από παλιούς φίλους αποφασίζουν να θυμηθούν τα όμορφα χρόνια του κολεγίου και ξεκινούν για ένα σαββατοκύριακο χαλάρωσης στα βουνά της Sierra Nevada .
Οι παλιοί συμφοιτητές χωρίζονται σε δύο αυτοκίνητα .
Παρακολουθούμε την τραγική κατάληξη των επιβατών του ενός αυτοκινήτου .
Επιβάτες του είναι η Masy Marks ( Stefanie Estes - THE BUNNYMAN MASSACRE , APOCALYPSE L.A. , LEGION ) και ο ψυχολογικά διαταραγμένος μικρότερος αδελφός της , Bo (το ταξίδι εκτός ζώνης άνεσης θα του κάνει καλό) . Η Chelsea και ο Ravi , πρώην της Masy που έχει ακόμη συναισθήματα για εκείνη και o παραγυμνασμένος Asher με το 18χρονο γκομενάκι του .
Οι χαρακτήρες αναπτύσσονται σε ευχάριστη καταγραφή εκδρομικής πεζοπορίας στα βουνά μέσα σε 50 λεπτά . Η όποια ιδέα τρόμου έχει καταφέρει να δημιουργήσει ο σκηνοθέτης από την ατμόσφαιρα του καθαρού αέρα χάνεται μέσα σε δευτερόλεπτα : την στιγμή που βρίσκουν έναν (νοβοπάν;) βωμό περιτριγυρισμένο από μπλε νέον φώτα (διακοσμητικά κήπου) , γεμάτο (προπ) νεκροκεφαλές και ένα τελετουργικό μαχαίρι τοποθετημένο στην κορυφή του .
Δεν άκουσαν την συμβουλή του Ripper , ενός τρομακτικού φαλακρού τύπου με τσεκούρι πριν την λάθος στροφή και τελικά απελευθέρωσαν κάτι αρχέγονο (πιθανόν θηλυκού γένους κρίνοντας από την πρώτη φορά που το πλάσμα περνάει θολό κάπου στο βάθος μπροστά από την κάμερα) πάνω στο βουνό .
Το κακό , μάλλον μάγισσα , καταλαμβάνει τα θύματά του/της και τα κάνει όργανα θανάτου .
Η διασκέδαση έμεινε μια παγερή ανάμνηση μέσα στην ψηφιακή μνήμη της κάμερας σε όσους κατάφεραν να γλυτώσουν από την κατάρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.