Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

CLOWNADO (2019)


O Mem Ferda ( LEGACY OF THORN , BONEHILL ROAD ) παρουσιάζει .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον βετεράνο σπλατερ-βιντεά Todd Sheets ( ZOMBIE RAMPAGE , ZOMBIE BLOODBATH TRILOGY , BLOODTHIRSTY CANNIBAL DEMONS , BIKER BABES FROM BEYOND THE GRAVE , BONEHILL ROAD )
Βασισμένο σε μια ιδέα του Darrel Shackelford : "Έχω μια ιδέα , γιατί δεν κάνουμε μια ταινία που να λέγεται ΚΛΟΟΥΝΟΣΙΦΟΥΝΑΣ;" .
Ο Big Ronnie δεν αντιδρά καλά όταν πιάνει την υπέρβαρη femme fatale γυναίκα του μαζί με τον εραστή της και τον σκοτώνει . Για άγνωστο λόγο όλοι μιλάνε σαν να βρίσκονται στις δεκαετίες του '40-'50-'60 (μάλλον έτσι μιλάνε οι θεατράνθρωποι των τσίρκο) . Η γυναίκα καταφεύγει σε μια μάγισσα με σκοπό να εκδικηθεί τον θάνατο του αγαπημένου της . Το ξόρκι παγιδεύει τον μανιακό κλόουν Ronnie και την παρέα του μέσα σε έναν ψηφιακό σίφουνα .
Η ταλαίπωρη στριπερ Bambi Fawn Taylor , ένας μαύρος μιμητής του Έλβις , μια ανήλικη που το έχει σκάσει από το σπίτι της , ο χαμένος αληθινός πατέρας της (ο οποίος απλά θυσιάζεται στα πρώτα λεπτά τις επανασύνδεσης τους για να μην τον θεωρεί η κόρη του ρεμάλι) και ένας ακόμη ταλαίπωρος καουμπόι οδηγός τζιπ , o Doghouse Reily , μπλέκονται ανάμεσα στον αιματοβαμμένο όλεθρο μεταξύ πρώην συζύγων , με τον Big Ronnie να έχει την ικανότητα να μεταφέρει την παρέα των συνολικά 5 δολοφόνων κλόουν υπό την μορφή Κλοουνοσίφουνα από περιοχή σε περιοχή - επίσης σε μια σκηνή επιπλέον ενδοοικογενειακής βίας αφαιρεί την καρδιά της γυναίκας του και την νεκρανασταίνει με ηλεκτρισμό (δεν μπορεί να ξαναπεθάνει μετά από αυτή την επέμβαση και χώνει μαχαιροπίρουνα στη πληγή του κομμένου της χεριού) .
Τα ξεκοιλιάσματά έχουν την τιμητική τους κάθε φορά που εμφανίζονται οι δαιμονικοί κλόουν ανάμεσα σε ομάδες ανθρώπων λειτουργώντας όπως όλοι οι κανίβαλοι νεκροζώντανοι δαίμονες από όλες τις προηγούμενες ταινίες του Sheets . Τα έξτρα κοντινά στις συγκεκριμένες στιγμές των ευφάνταστων ακρωτηριασμών λειτουργούν αποτρεπτικά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.