Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

MEDUSA: QUEEN OF THE SERPENTS (2020)

 











Γραμμένο από τους Scott Jeffrey (ο οποίος είναι και παραγωγός) και από τον Matthew B.C. (ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης - MONSTER PORTAL).

Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια χλιαρή ανάμνηση από τις χρυσές εποχές της Hammer Films (βλέπε THE REPTILE), η οποία λόγω χαμηλού προϋπολογισμού αστράφτει συνειρμικά ως επίχρυση αναλαμπή.

Η Carly Beacon (Megan Purvis - DEVIL DJINN, CANNIBAL TROLL, HATCHED, THE MUTATION, IT CAME FROM BELOW) είναι πρεζάκι και πόρνη. Επιστρέφει σε πρότυπο μπορντέλο το οποίο βρίσκεται μέσα σε ένα πάρκο με τροχόσπιτα,white-trash style, κάπου στο Canterbury του Kent. Η μαντάμ εκεί (Nicola Wright - THE JACK IN THE BOX: AWAKENING, EXORCIST VENGEANCE, JURASSIC ISLAND) υποδέχεται τα ανοιχτά της πόδια με ανοικτές αγκάλες, το ίδιο και οι παλιές τις φίλες/συνάδελφοι οι οποίες την έχουν πολύ ψηλά για κάποιο λόγο. Η ζωή κυλάει αρμονικά με τους νυχτερινούς επισκέπτες να βγάζουν γούστα πάνω στις ανυπεράσπιστες πόρνες και την Carly να γεμίζει τις φλέβες τις με την χρυσή βροχή της πρέζας κάτω από προβλήτες περιμένοντας την παλίρροια να της ξεβάψει τα όνειρα... Μέχρι που ένα φίδι την δαγκώνει στο μέσα μέρος του μηρού της και η μεταμόρφωση στο μυθολογικό αρχαιο-ελληνικό πλάσμα του τίτλου ξεκινά, οδηγώντας στην μεγαλοπρεπή αποκάλυψη των τελευταίων 5 λεπτών. Όσο εκείνη αλλάζει δέρμα και η προφητεία εκπληρώνεται, το κοινό εκτός οθόνης αλλάζει πλευρό ώσπου το ρολόι της συνολικής διάρκειας χτυπήσει τα 80 λεπτά

Άνευρο και αναίμαχτο, η δράση σε τριτο-κλασάτο κωλάδικο, ή στην πολυεθνική διακλαδική αεροναυτική άσκηση με το ίδιο όνομα, είναι πολύ πιο συναρπαστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.