Σάββατο 14 Μαΐου 2022

SHARK BAIT (2022)

 











Καλοκαιρινό ψυχόδραμα με αδίστακτο/κατά συρροή δολοφόνο Μεγάλο Λευκό καρχαρία γραμμένο από τον Nick Saltrese (A PRAYER BEFORE DYING, THE LAST BREATH) και σκηνοθετημένο από τον αντρίκιο James Nunn (GREEN STREET 3: NEVER BACK DOWN, ELIMINATORS, THE MARINE 5&6). Για το τελικό αιματοβαμμένο αποτέλεσμα το οποίο κατέληξε στο πρόγραμμα του tubi tv συνεργάστηκαν τουλάχιστον 5 εταιρίες παραγωγής (ανάμεσά τους και η εταιρία του αγαπημένου "Εβραίου Power Ranger" Saban). Γνωστό και ως JETSKI.

Κλασική παρέα ελαφρόμυαλων (οι δύο "καλύτερες" φίλες όπου η μια πιο ελευθέρων ηθών έχει κοιμηθεί με τον σοβαρό δεσμό της καλούλας άλλης, ο άλφα αρσενικό δεσμός πρώτος στις προπονήσεις και στα φιλιά, ο βήτα αρσενικό χαβαλές/ή και ναρκομανής ψυχή του πάρτι και ο μαύρος επίσης αθλητικός φίλος τους), παρτάρουν σαν να μην υπάρχει αύριο σε κάποια ηλιόλουστη παραθαλάσσια πόλη. Μετά από μια νύχτα ασταμάτητου αλκοόλ βρίσκουν καλή ιδέα να κλέψουν δύο τζετ σκι και να ξανοιχτούν μέσα στην άγνωστη θάλασσα. Ακόμη καλύτερη ιδέα να παίξουν "κοτόπουλο". Καταλήγουν ο ένας με σπασμένο πόδι, ο άλλος με διάσειση και όλοι μαζί χαμένοι στη μέση του ωκεανού χωρίς κανένα ίχνος στεριάς στον ορίζοντα (όταν διασκεδάζεις χάνεις την αίσθηση του προσανατολισμού και της ώρας και βρίσκεσαι ξαφνικά στον Ατλαντικό).

Με σειρά αφανισμού, οι δολοφονίες χαρακτήρων έχουν ως εξής:

Ο Greg (Thomas Flynn - BRIDGETON) είναι ο πρώτος που παίρνει η μαύρη θάλασσα. Ο β' αρσενικός ξερακιανός, πιθανότατα μακροχρόνια χρήστης ουσιών. Οδηγός ενός εκ των δύο jetskis, βρίσκεται με σπασμένο πόδι μετά την μετωπική σύγκρουση. Το αίμα από το πόδι τραβάει τον καρχαρία ο οποίος τον μασουλάει απολαυστικά καθώς τον καταπίνει μέσα στα σκοτάδια του βυθού.

Ο Tyler (Malachi Pullar-Latchman - D'Artagnan στους ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ της νέας woke εποχής) είναι ο μαύρος της παρέας. Αθλητικός και έμπειρος δρομέας, αναδεικνύει και το φυλετικό ταλέντο του και στην κολύμβηση μεγάλων αποστάσεων. Μετά την σύγκρουση παθαίνει διάσειση αλλά θυμάται το όνομά του. Προσπαθεί να ζητήσει βοήθεια από ένα μακρινό πλοίο αλλά στα τελευταία δέκα μέτρα ο καρχαρίας μετά από στρατηγικό τάκλιν χρησιμοποιεί τα άντερά του για οδοντικό νήμα.

Η Milly (Catherine Hannay - DOCTORS) είναι η εξ όλης και προώλης παρτόλα φίλη της Nat. Πηδάει τον γκόμενό της, αλλά φταίει το ποτό και τα χαλαρά ήθη της Βαβυλώνας εποχής. Επιζεί τις δύο πρώτες μέρες τρικάβαλο πάνω στο τζετ σκι μαζί με το πρώην ζευγάρι αλλά τελικά ο στρατηγός καρχαρίας την απομονώνει και την κόβει στα δύο (με το κάτω μέρος του σώματός της μέσα στο στόμα του).

Ο Tom (Jack Trueman) είναι ο Άλφα Αρσενικό γκόμενος της Nat. Μεγάλος αθληταράς και ερωτικός παίχτης, έχει ταυτόχρονες ερωτικές σχέσεις της μιας νύχτας και με άλλες, καθώς ο χαρακτήρας της κοπέλας του τον προκαλεί να την πατήσει σαν χαλάκι πόρτας. Εξιλεώνεται για την παλιανθρωπιά του θυσιάζοντας την ζωή του ώστε να φτάσει η Nat στη στεριά πάνω στο σαραβαλιασμένο από τις δαγκωνιές μηχάνημα. Ο καρχαρίας έχει φροντίσει να τον κάνει ρετάλι από σάρκα πριν την τελική δαγκωνιά.

Η Nat (Holly Earl - DOCTOR WHO, DRACULA: THE DARK PRINCE, BEOWOLF: RETURN TO THE SHIELDLANDS, HUMANS) είναι η "τελική κοπέλα". Στην κατηγορία φτερού των 50 κιλών, τα βάζει με το δυόμισι τόνων φρικιό των ΕΞΙ μέτρων επειδή είναι "κορίτσι από το Cansas" και ξέρει να πολεμάει. Εσύ πρέπει να το καταπιείς τον ξαφνικό δυναμισμό από το "χαλάκι" σαν θαλασσινό νερό και να μην ξεράσεις από την φρεσκάδα της αλμύρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.