Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

INFLUENCER (2022)

 









Γραμμένο και σκηνοθετημένο ως ταξιδιωτικός οδηγός για την εξωτική Ταϋλάνδη από τον Kurtis David Harder (Καναδός παραγωγός των STILL/BORN, HARPOON, V/H/S/94).

Η Madison (Emily Tennant - THE CHANT, THE WATCHFUL EYE) είναι η influencer του τίτλου. Διαμορφώνει δηλαδή γνώμες επηρεάζοντας άλλους ανθρώπους στο να αγοράζουν προϊόντα που προωθεί μέσω των κοινωνικών της δικτύων σε όλους παρακολουθούν την υπέρλαμπρη ζωή της. Απολαμβάνοντας τις διακοπές της στην μαγευτική Ταϋλάνδη, προωθεί και μια νέα κρέμα της εταιρίας καλλυντικών που την χρηματοδοτεί για να ποζάρει κάθε τόσο μπροστά στο κινητό της. Για κακή της τύχη θα τραβήξει την προσοχή της CW (Cassandra Naud - queer παλαβό που παίζει θέατρο με τις προσωπικές αντωνυμίες με εκ γενετής στάμπα μοναδικότητας στα μούτρα και πουλάει προϊόντα εμμηνόπαυσης σε τραβεστί άντρες - γιατί "οι άνθρωποι έχουν περιόδους", εκπληκτική και γενναία - έχει εμφανιστεί σε επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών SEE, SNOWPIERCER, ANOTHER LIFE) η οποία θα της παριστάνει την φίλη πριν της δείξει το αληθινό της πρόσωπο.

Η Madison θα χάσει τα πάντα όταν η καινούργια της φίλη θα την απελευθερώσει από την ψεύτικη ζωή των φίλτρων και των Likes εγκαταλείποντάς την σε ένα σχετικά κοντινό νησάκι. Το γεγονός πως η Madison έχει κάνει πρόσκοπος όταν ήταν κοριτσάκι περνάει ασχολίαστο - λογικά σε λίγες μέρες που θα πεθάνει από αφυδάτωση και θα της φάνε το πρόσωπο τα καβούρια της παραλίας δεν θα μας απασχολεί.

Πίσω στο κυριλέ ξενοδοχείο και τα ακριβά διαμερίσματα που αράζει η απροσάρμοστη, αρχίζουν να μαζεύονται και άλλοι χαρακτήρες υποψήφια θύματα, η συναναστροφή των οποίων θα αποκαλύψει τον τρόπο δράσης της χωρίς κάποια νομική κύρωση για εκείνη, γιατί καταφέρνει και τους σκοτώνει όλους με την αστυνομία της χώρας να κάνει διακοπές διαρκείας μαζί με τους πλούσιους λευκούς που τόσο μισεί (και η ίδια λευκή είναι, αλλά ο δαίμονας που την έχει καταλάβει την έκανε woke λεσβία - και μιας και η ίδια δεν θα συνεχίζει το bloodline της, χρειάζεται το αίμα άλλων).

Όταν επιστρέψει στο νησί για να εναποθέσει το πτώμα του αγοριού της Madison δίπλα στο νεκρό της κορμί, η θέληση για επιβίωση πάνω στις βάσεις που έθεσε ο προσκοπισμός θα αντιστρέψει τους ρόλους και θα μείνει εκείνη μαζί του, περιμένοντας τα καβούρια που φαίνεται πως είναι ο μόνος νόμος εκεί στα νησιά των kathoey κεφαλοκυνηγών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.