Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

HOME INVASION (2016)


Γραμμένο με κοινωνικό σχόλιο για την έκρηξη της εγκληματικότητας από τον Peter Sullivan ( σεναριογράφος/παραγωγός ταινιών με φεσοτέρατα όπως τα HYDRA , JERSEY SHORE SHARK ATTACK , CHUPACABRA VS THE ALAMO , FINDERS KEEPERS - αλλά και δεκάδων τηλεταινιών σχετικών με Χριστούγεννα ) και σκηνοθετημένο άνευρα από τον David Tennant ( έχει σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς PAINKILLER JANE και δεν έχει καμία σχέση με τον δέκατο DOCTOR WHO ) .
Μητέρα και απομακρυσμένος συναισθηματικά θετός γιος βρίσκονται στην άσχημη θέση να υπερασπιστούν τον εαυτό τους καθώς το πολυτελές σπίτι τους βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας από αδίστακτους μασκοφόρους εισβολείς .
Η Natasha Henstridge ( SPECIES , GHOSTS OF MARS ) είναι η Chloe . Ο πλούσιος άντρας της είναι μακριά , πιθανότατα σε ύποπτες δουλειές στο εξωτερικό και εκείνη έχει να αντιμετωπίσει την διάσταση της σχέσης τους με μια μετακόμιση στην επαρχεία , αλλά και την ευμετάβλητη διάθεση του κακομαθημένου γιου του ο οποίος τρώγεται με τα ρούχα του γιατί εδώ και έναν χρόνο το μόνο που τον νοιάζει είναι τα βιντεοπαιχνίδια και η επιστροφή στην μεγάλη πόλη - πρώτη φορά ένοιωσα την ανάγκη να δω να εκτελείται ανήλικος όμηρος .
O Jason Patric ( THE LOST BOYS , SPEED 2: CRUISE CONTROL ) είναι ο Mike . Υπεύθυνος στην εταιρία που έχει αναλάβει την φύλαξη του σπιτιού της Chloe . Ελέγχει τα πάντα μέσα από τις έξτρα κρυφές κάμερες που δεν κατάφεραν να εντοπίσουν οι εισβολείς και καθοδηγεί την Chloe μέσα στον πανικό της - με λίγα λόγια διαβάζει το σενάριο μπροστά από τις οθόνες του γραφείου του . Έχει και αυτό μικρό παιδί (και λογαριασμούς από την στιγμή που δέχτηκε να συμμετάσχει σε αυτή τητν ταινία) και καταλαβαίνει την αγωνία της μάνας . Δεν αναπτύσσεται περισσότερο η σχέση των δύο πρωταγωνιστών εκτός τηλεφώνου .
O Scott Adkins ( RE-KILL ) είναι ο αδίστακτος κακοποιός Heflin . Ο σύζυγος της Chloe έκανε το λάθος να του κλέψει λεφτά και εκείνος αποφάσισε να επισκεφτεί το σπίτι του μετά την δολοφονία του . Δεν χρησιμοποιεί ιδιαίτερα τις γνώσεις του στις πολεμικές τέχνες , παρά κάνει τον κυριλέ μεγαλομαφιόζο που δεν φοβάται να βάψει τα χέρια του με αίμα .
Δεν καταφέρνει να ανοίξει ποτέ το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.