Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

PLAYING WITH DOLLS: BLOODLUST (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Rene Perez ( THE DEAD THE DAMNED AND THE DARKNESS , ALIEN SHOWDOWN: THE DAY THE OLD WEST STOOD STILL ) .
4 άγνωστοι μεταξύ τους ηθοποιοί έχουν επιλεγεί ως οι τυχεροί στερεοτυπικοί συμμετέχοντες στο Terror Mountain , το πρωτότυπο ρεάλιτι επιβίωσης σε μια απομονομένη καμπίνα δάσους .
Η εταιρία Reality Games Unlimited τους προσφέρει 5 χιλιάδες δολάρια για να τα παρατήσουν όλα και να πετάξουν εκεί . Το επιπλέον δελεαστικό έπαθλο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων και τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε επερχόμενη σειρά ταινιών τρόμου για λογαριασμό της United Artists στον μεγάλο νικητή τους πείθει να πάνε στην άγνωστη τοποθεσία και να προσπαθήσουν να γλυτώσουν των επιθέσεων ενός και-καλά ηθοποιού που θα κάνει τον δολοφόνο για μια ολόκληρη εβδομάδα . Όσους πιάνει ο δολοφόνος θα χάνουν αυτόματα και το έπαθλο . Στην περιοχή δεν υπάρχουν μέσα επικοινωνίας με τον έξω κόσμο πέρα από τις κάμερες που καταγράφουν τα πάντα .
Φυσικά ο παλαβός με την μουτσούνα είναι ο απέθαντος μανιακός συλλέκτης διαμελισμένων πτωμάτων από την προηγούμενη ταινία που για άλλη μια φορά γίνεται όργανο διασκέδασης στις ορέξεις του εκκεντρικού πολυεκατομμυριούχου που διοργανώνει snuff θεάματα για την χαρά του θεάματος .
Οι Stina , Nico , Rodrigo ( Andrew Espinoza Long - COLLEGE COEDS VS ZOMBIE HOUSEWIVES , WITCHCRAFT 16: HOLLYWOOD COVEN ) και Magnus ( Colin Bryant - OZ THE GREAT AND POWERFUL ) θα κληθούν να χρησιμοποιήσουν τις όποιες δυνάμεις τους πέρα του υποκριτικού τους ταλέντου για να βγουν ζωντανοί από το στημένο παιχνίδι .
Ο Richard Tyson ( KINDERGARTEN COP ) είναι ο διεστραμμένος παρατηρητής της τηλεοπτικής σφαγής , Scopophilio . Αυτή τη φορά το μινιμαλιστικό σετ του κρησφύγετου του είναι ακόμη πιο φτηνιάρικο παρόλο που η εταιρία παραγωγών που διευθύνει μοιράζει εκατομμύρια . Την αράζει μέσα σε ένα σπήλαιο . Δεν μιλάει στο πρώτο μισό της διάρκειας , παρά απολαμβάνει το πούρο του και το αλκοόλ του μπροστά από μια μεγάλη οθόνη . Για τον Scopophilo ο θάνατος αγνώστων είναι πιο διεγερτικός και από πορνό .
Όταν αποφασίσει να αναλάβει δράση προς το τέλος της ταινίας θα βγει με το όπλο του στο δάσος και θα σταθεί ερεθισμένος απέναντι από τον Magnus και τον παλαβό οι οποίοι παλεύουν σώμα με σώμα , οδηγώντας την δράση σε ένα αμήχανο τέλος το οποίο υπόσχεται συνέχεια του βιντεοδράματος σε επόμενη ταινία της σειράς ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.