Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

THE FOREST (2016)


Γραμμένο με τις καλύτερες των προθέσεων από τους Nick Antosca ( BELIEVE , HANNIBAL ) , Sarah Cornwell και Ben Ketai ( 30 DAYS OF NIGHT: DARK DAYS ) .
Σκηνοθετημένο χωρίς το αναμενόμενο αποτέλεσμα υπερφυσικού τρόμου από τον δυτικό Jason Zada ( THE HOUSES OCTOBER BUILT ) . Η αμερικανοποίηση ταινιών τρόμου από την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και του πιξελιασμένου πορνό δεν έμαθε τίποτε στους σύγχρονους παραγωγούς ταινιών τρόμου οι οποίοι προσπαθούν να ενώσουν τους δύο κόσμους στα κλισέ πρότυπα του κάτι-θα-σου-πεταχτεί-στα-μούτρα-κάθε-δέκα-λεπτά , πάντοτε χωρίς επιτυχία .
Αυτή τη φορά η από ότι φαίνεται εύπορη Αμερικανίδα Sara Price ( Natalie Dormer - THE TUDORS , GAME OF THRONES , THE HUNGER GAMES: MOKINGJAY PART I&II ) ταξιδεύει πρώτη θέση στην Ιαπωνία με σκοπό να βρει την Jess , την ατίθαση δίδυμη αδελφή της η οποία κάνει την συνεχόμενη μετα-εφηβική επανάσταση της ζώντας εκεί ως δασκάλα Αγγλικών τα τελευταία χρόνια μετά από τηλέφωνο της αστυνομίας για την εξαφάνιση της στο διαβόητο "Δάσος Της Αυτοκτονίας" , Aokigaha .
Για το απαραίτητο βλακώδες ρομάντζο που δεν ολοκληρώνεται ποτέ σε σχέση η Sara θα γνωρίσει τον γοητευτικό/μυστηριώδη - επίσης δυτικό που ζει εκεί και παριστάνει τον δημοσιογράφο από την Αυστραλία , Aiden ( Taylor Kinney - THE VAMPIRE DIARIES , ZERO DARK THIRTY , CHICAGO FIRE ) .
Μαζί με έναν ταλαίπωρο ντόπιο οδηγό/δευτερεύοντα χαρακτήρα ο οποίος προειδοποιεί συνέχεια για τις θανατηφόρες μεταφυσικές επιπτώσεις που θα έχει η πορεία μέσα στο δάσος από την στιγμή που υπάρχει πόνος μέσα στην ψυχή της Sara , θα πάνε βαθειά μέσα στο καταραμένο δάσος με σκοπό να βρουν την Jess . Αντί του έρωτα , οι δύο ήρωες θα βρουν μια άδεια σκηνή και όταν θα πέσει το σκοτάδι η Sara θα συναντήσει του υπόλοιπους κατοίκους του δάσους που έχουν μείνει εκεί από την στιγμή της αποχώρησης τους από τον μάταιο τούτο κόσμο . Με την παράνοια να την κυνηγάει η Sara θα ανακαλύψει τον πραγματικό λόγο που η αδελφή της ήταν φρικαρισμένη από μικρή ηλικία και έβαψε τα μαλλιά της μαύρα .
Οι δύο δίδυμες παρόλο το ψυχοσωματικό τους δέσιμο δεν πρόκειται να ξανασυναντηθούν ποτέ και μια από αυτές θα γίνει μόνιμος κάτοικος του καταραμένου δάσους κλιμακώνοντας τη νοσηρότητα του φυσικού τοπίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.