Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

MARTYRS (2015)


Γραμμένο από τον Mark L. Smith ( VACANCY , THE HOLE , REVENANT ) πατώντας πάνω στην ιστορία του νοσηρότατου γαλλικού πρωτότυπου και σκηνοθετημένο σε λιγότερο από είκοσι ημέρες για ανθρώπους οι οποίοι απ'ότι φαίνεται δεν μπορούν να εκτιμήσουν μια ταινία αν δεν την ακούνε στην γλώσσα τους , από τους αδελφούς Goetz .
Μπόνους ψήσιμο του φιλοθεάμων κοινού στην αφίσα της ταινίας η οποία είναι μια ευγενική προσφορά ενός από τους παραγωγούς των THE CONJURING και ANNABELLE .
Αιρετική σέχτα σαδιστών με πολιτικές άκρες φτάνει στα άκρα τα αισθητήρια πόνου μικρών παιδιών προσπαθώντας να τα μαρτυροποιήσει με σκοπό να μάθουν από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στο κατώφλι του θανάτου και τι είναι αυτό που έχουν δει οι κατά καιρούς άτυχοι κακομοίρηδες που υπέφεραν τα πάνδεινα από άλλους κτηνάνθρωπους .
Η Lucie ( Troian Bellisario - PRETTY LITTLE LIARS ) ήταν μια τέτοια κοπέλα η οποία κατάφερε να γλυτώσει από τα χέρια των παλαβών και να βρει καταφύγιο σε ένα καθολικό ορφανοτροφείο . Εκεί γνωρίζει την Anna ( Bailey Noble - TRUE BLOOD ) και γίνονται οι καλύτερες φίλες .
10 χρόνια μετά και η Lucie ταλαιπωρείται ακόμη από φανταστικές επιθέσεις φρικιαστικών πλασμάτων τα οποία την κυνηγούν και της κάνουν κακό μέσα από ολοζώντανες παραισθήσεις - γεγονός που κάνει τους ισχυρισμούς της για την ύπαρξη των βασανιστών της να φαίνονται παραμύθια .
Βρίσκει το σπίτι του ζευγαριού που την προπονούσε στον πόνο και τους ξεκληρίζει χωρίς οίκτο μαζί με τα δύο παιδιά τους .
Μαζί με την φίλη της και ένα κοριτσάκι το οποίο βρίσκεται φυλακισμένο στο μυστικό υπόγειο των ανθρωπόμορφων τεράτων θα προσπαθήσει να ξεφύγει από την σέχτα η οποία βρίσκεται στο κατόπι της και την θέλει πίσω για να πραγματοποιηθεί η αναμενόμενη σύνδεση με την μεταθανάτια ζωή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.