Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

2 LAVA 2 LANTULA! (2016)


Γραμμένο από τον Neil Elman ( SEA BEAST , MONGOLIAN DEATH WORM , I SPIT ON YOUR GRAVE 2 , LA APOCALYPSE , EARTHFALL , LAVALANTULA ) .
Σκηνοθετημένο από τον Nick Simon ( σεναριογράφος του THE PYRAMID , σκηνοθέτης του THE GIRL IN THE PHOTOGRAPHS , συμπαραγωγός του DAM SHARKS ) .
O Colton West καλείται να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τις Λαβαλαντούλες .
O Steve Guttenberg ( THE POLICE ACADEMY SAGA ) είναι ο Colton West . Μετά τα γεγονότα της προηγούμενης ταινίας το κασέ του έχει ανέβει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Asylum και πλέον παίζει σε ηρωικές παραγωγές πρώτης γραμμής με το άστρο του λάμπει περισσότερο από ποτέ . Τα καταραμένα αραχνοειδή όμως επιστρέφουν και φτύνουν θανατηφόρα λάβα στους ηλιοκαμένους παραθεριστές των παραλιών της Florida . Η θετή 21χρονη κόρη του Colton , Raya , τυχαίνει να απολαμβάνει τις διακοπές της από το κολέγιο στον παραθαλάσσιο κυνηγότοπο των ψηφιακών τεράτων , οπότε ο Colton , μετά από δημόσιο κάλεσμα βοήθειας από την τηλεόραση και ενδοιασμούς μερικών δευτερολέπτων , θα αναλάβει δράση για την διάσωσή της μαζί με τον προσωπικό του βοηθό/παχουλή κωμική ανακούφιση Kyle και τον καλύτερό του φίλο/ηθοποιό/ερασιτέχνη εφευρέτη/ειδικό εφετζή Marty ( Michael "Mouth" Winslow - THE POLICE ACADEMY SAGA ) . Τα ρετρό καλαμπούρια σε χρονομετρημένο συνδυασμό αναφορών σε ταινίες προηγούμενων δεκαετιών και οι εξωφρενικοί χαρακτήρες που θα συναντήσουν στον δρόμο τους για την παραλία , θα ξαλαφρώσουν ακόμη περισσότερο την ξεφούσκωτη ατμόσφαιρα άμεσης επιβίωσης που διακατέχει την οθόνη από το πρώτο λεπτό .
Ο Martin "Cobra Kai" Kove ( STEELE JUSTICE ) είναι ο Συνταγματάρχης Μηχανικού Nathan R. Jester . Ψάχνει τον Colton για να βοηθήσει τον στρατό να αντιμετωπίσει την οχτάποδη απειλή . Υπάρχει ένας ανταγωνισμός που μετατρέπεται σε ανδρική φιλία μέχρι το τέλος της περιπέτειας . Ο Συνταγματάρχης υπόσχεται να πάει όλο του το σύνταγμα να πάει να δει την τελευταία ταινία του Colton δύο φορές .
ΟΙ ΛΑΒΑΛΑΝΤΟΥΛΕΣ :
Τα κρυπτοζωϊκά φρικιά εμφανίζονται ξαφνικά μετά από υποτιθέμενη ψηφιακή έκρηξη ηφαιστείου που φαίνεται να μην καταστρέφει κανένα κτήριο πέρα από το να το τυλίγει μέσα σε ψηφιακές φλόγες και καπνούς και είτε πέφτουν σαν κομήτες στην παραλία της Florida , είτε βγαίνουν μέσα από ανοίγματα στην άσφαλτο . Η μοναδική τους αδυναμία είναι το κρύο και ο Marty έχει φροντίσει να δημιουργήσει πειραματικά όπλα που παγώνουν την ατμόσφαιρα . Αυτή τη φορά οι αράχνες έχουν μεταλλαχθεί επιπλέον και πετάνε θανατηφόρα κεντριά πέρα από λάβα . Η μαμά-Αράχνη αποδεικνύεται πάλι το αδύναμο σημείο του κοπαδιού και εξοντώνεται θεαματικά στο τέλος της ταινίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.