Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

WORRY DOLLS (2016)


Γραμμένο από τους ηθοποιούς Danny Kolker ( TWO GUYS AND A GIRL , STAR TREK ENTERPRISE ) και Christopher Wiehl ( CAN'T HARDLY WAIT ) .
Σκηνοθετημένο από τον Padraig Reynolds ( BURIED ALIVE , RITES OF SPRING ) .
Πρόκειται για τη νέα εισαγωγή στον κατάλογο του κατευθείαν-σε-dvd τρόμου αξιώσεων του StudioCanalη προηγούμενη ταινία τους ήταν το INTRUDERS ) .
Στον απόηχο του αιματοβαμμένου τέλους ανθρωποκυνηγητού κατά συρροήν μανιακού δολοφόνου από τον ντετέκτιβ Matt Williams ( Christopher Wiehl - JERICHO ) , πέφτει κατάρα ανεξέλεγκτης βιας στην πόλη όπου διαδραματίστηκαν τα γεγονότα . Η ανήλικη κόρη του Matt , Chloe ( Kennedy Brice - ABRAHAM LINCOLN VS ZOMBIES , THE WALKING DEAD , JUNE ) , βρίσκει ένα κουτί με κούκλες οι οποίες είχαν συλλεχθεί από τον τόπο του εγκλήματος και θεωρεί καλή ιδέα να τις πουλήσει στο μαγαζί με αντίκες όπου διατηρεί η μητέρα της . Όσοι έρχονται σε επαφή με τις καταραμένες κούκλες μεταμορφώνονται σε αποτρελαμένους δολοφόνους που κατακρεουργούν τα θύματα τους , καθώς το οποιοδήποτε άγχος μπορεί να νιώθουν την συγκεκριμένη στιγμή , γιγαντώνεται από τις κούκλες (οι οποίες υποτίθεται πως απορροφούν τις ανυσηχίες όσων τις αγγίζουν σύμφωνα με βουντού ξόρκι) και μετατρέπεται σε δολοφονική μανία . Ο Matt θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει την κόρη του και να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.