Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

ATOMIC SHARK (2016)


Τηλεταινία γραμμένη για το μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα του Syfy από τους Scott Foy , Griff Furst ( BOA VS PYTHON , TRANSMORPHERS , QUANTUM APOCALYPSE , MONSTERWOLF , MIAMI MAGMA ) και Jack Snyder ( FATAL EXAM ) .
Σκηνοθετημένο από τον A.B. Stone ( LAKE PLACID VS ANACONDA ) .
Ο Ατομικός καρχαρίας του τίτλου τρομοκρατεί τις παραλίες του San Diego , απειλώντας τους λουόμενους της Δυτικής Ακτής με πυρηνικό ολοκαύτωμα !
Η ηρωική ναυαγοσώστης , Gina Delamo ( Rachele Brooke Smith - BRING IT ON: FIGHT TO THE FINISH , background χορεύτρια στο IRON MAN 2 ) οργανώνει ομάδα για άμεση αποστολή αυτοκτονίας αποτελούμενη από αλλοπρόσαλλους χαρακτήρες , ικανούς να αντιμετωπίσουν την κρυπτοζωϊκή απειλή .
Ο Μεγάλος Λευκός καρχαρίας που είναι υπεύθυνος για τις μαζικές επιθέσεις σε ανθρώπους εκπέμπει αυξημένο βαθμό ραδιενέργειας καθώς είναι λουσμένος από τα πυρηνικά απόβλητα που απελευθερώθηκαν από βυθισμένο Ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο πίσω στην δεκαετία του '80 - στην κυριολεξία λάμπει και το τελευταίο πράγμα που βλέπουν τα θύματά του είναι να τους πλησιάζει ένα πυρακτωμένο πτερύγιο ανάμεσα σε μπουρμπουλήθρες και μαύρος καπνός , αφού το νερό κοχλάζει γύρω του . Ο καρχαρίας αγγίζει κρίσιμα επίπεδα και είναι έτοιμος να ανατιναχτεί .
Το πρόβλημα επιβίωσης στην παραλία είναι διπλό , αφού τα ψάρια που έχουν ψηθεί από την ραδιενέργεια του καρχαρία καταλήγουν στα στομάχια των ανυποψίαστων τουριστών , δημιουργώντας έτσι έξτρα πυρηνικά δράματα με ξαφνικές αναφλέξεις ανθρώπων και εκρήξεις σε τοπικό εστιατόριο .
Ο Jeff Fahey ( LOST ) είναι ο κάπτεν Rottger . Είναι ο πρώτος που βλέπει τα αποτελέσματα των επιθέσεων του καρχαρία , αλλά οι αρχές δεν τον πιστεύουν αφού είναι μάλλον αλκοολικός . Είναι πατέρας της Gina . Οι σχέσεις τους δεν είναι πολύ καλές , αλλά ο Ατομικός Καρχαρίας τους φέρνει πιο κοντά - ειδικά όταν τρώει τον καπετάνιο και αφήνει στην Gina την μοναδική επιλογή αντιμετώπισης του επερχόμενου πυρηνικού ολοκαυτώματος : να ανατινάξει το κτήνος με δυναμίτη (κάτι το οποίο δεν πετυχαίνει τόσο θεαματικά όσο θα ήλπιζε , οπότε του χώνει φεσοπαράδωτα μια προπέλα στο στόμα - το οποίο δεν πετυχαίνει επίσης , αφήνοντας ως τελική λύση την πυρηνική τήξη του καρχαρία πάνω σε κοντινό ερημονήσι) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.