Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ICE SHARKS (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Emile Edwin Smith ( MEGA SHARK VS MECHA SHARK , AGE OF ICE ) .
Προϊστορικοί καρχαρίες κολυμπούν ελεύθερα στα παγωμένα νερά της Αρκτικής μετά από λιώσιμο πάγων και είναι ικανοί να καταστρέψουν οτιδήποτε βρεθεί στην πορεία τους για να καταβροχθίσουν τα θύματα τους .
Το γεύμα της ημέρας αποτελείται από τους επιστήμονες που βρίσκονται στον τοπικό σταθμό ερευνών Oasis για να μελετήσουν το λιώσιμο των πάγων , αλλά ταυτόχρονα προσπαθούν να εξηγήσουν το φαινόμενο της ξαφνικής εξαφάνισης μερικών κυνηγών από την περιοχή .
Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα όχι μόνο για την ομάδα , αφού έτσι και οι καρχαρίες καταφέρουν να κολυμπήσουν στα βαθιά νερά αυτό θα σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας .
Επίσης η βάση βρίσκεται πάνω σε πάγο , κάτι που δεν εμποδίζει τους καρχαρίες να το πριονίσουν με τα πτερύγια τους για να καταφέρουν να απομονώσουν τα θηράματα τους - το έδαφος λιώνει αργά και σταθερά κάτω από τα πόδια των πρωταγωνιστών στέλνοντας τον σταθμό στον πυθμένα της παγωμένης θάλασσας και μετατρέποντας την αγωνία για επιβίωση σε κλειστοφοβικό σοκ .
Ευτυχώς οι ψηφιακοί καρχαρίες δεν είναι φτιαγμένοι από πάγο όπως υπαινίσσεται ο τίτλος , θέαμα που έχει συνηθίσει να προσφέρει το Syfy και η Asylum στους φανατικούς τους τηλεθεατές .
Ο πήχης παραμένει σταθερά κάτω από τον πυθμένα της θάλασσας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.