Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

AMERICAN MARY (2012)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τις δίδυμες αδελφές Soska ( DEAD HOOKER IN A TRUNK , ABCs OF DEATH 2 , SEE NO EVIL 2 ) . Οι γονείς τους έβαλαν υποθήκη το σπίτι τους για να κάνουν οι κόρες το κέφι τους .
H Mary Mason ( Katharine Isabelle - GINGER SNAPS , FREDDY VS JASON , SEE NO EVIL 2 , HANNIBAL ) είναι ταλαντούχα φοιτήτρια ιατρικής η οποία έχει οικονομικά προβλήματα . Σε μια συνέντευξη για άμεση δουλειά με καλές αποδοχές σε στριπτιζάδικο δέχεται να χειρουργήσει πάνω σε έναν καταματωμένο άντρα για πέντε χιλιάδες δολάρια . Θα δεχτεί σύντομα την επίσκεψη μιας μυστηριώδους γυναίκας με εμφανείς πλαστικές στο πρόσωπο για να μοιάζει με καρτούν της δεκαετίας του '30 η οποία θα την παρακαλέσει να κάνει μια αισθητική επέμβαση σε μια καλή της φίλη για δέκα χιλιάδες δολάρια . Τα λεφτά είναι πολλά και η ξαφνική ευημερία δεν θα αφήσει περιθώρια άρνησης στην δελεαστική προσφορά , παρόλο που η πελάτης θέλει να αφαιρέσει το στήθος της και να κλείσει την είσοδο του φύλου της για να μοιάζει με ασεξουαλική κούκλα (κάτι το οποίο θα αποδειχτεί λάθος κίνηση εκ μέρους της πρωταγωνίστριας στο τραγικό φινάλε) ...
Ο βιασμός της από έναν καθηγητή της σχολής της θα την ωθήσει στην παραίτησή της και στα εγκαίνια του μυστικού της κέντρου αισθητικής .
Η Mary θα γίνει σύντομα περιβόητη στον υπόγειο κόσμο των παράνομων χειρουργικών επεμβάσεων με το παρατσούκλι "Bloody Mary" και θα αρχίσει να ικανοποιεί όλα γούστα μιας ολόκληρης κοινότητας τροποποιητών σώματος λειτουργώντας το κατάστημα της στο κλαμπ όπου πήγε αρχικά για να βρει δουλειά .
Η σεξουαλική παράνοια δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της μέσα στο κεφάλι της ξαφνικά απελευθερωμένης από κάθε κοινωνικό φραγμό Mary , αλλά δεν εξελίσσεται σε ασταμάτητο σφαγέα όπως θα περίμενε κάποιος . (SPOILER_ALERT) Ο στραβωμένος γκόμενος της άφυλης θα δώσει τέλος στο ψυχόδραμα ανατρέποντας τα δεδομένα .

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.