Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

AMERIGEDDON (2016)

  
"Μόνο μια δυνατή Αμερική μπορεί να σταθεί απέναντι στην Νέα Τάξη Πραγμάτων .."
 - Henry Kissinger
 
Ποιοί Ρώσοι και ποιοί Βοριοκορεάτες , ο Mike Norris (γιος του Chuck "σπρώχνω την Γη όταν κάνω πουσάπς" Norris) κάνει την διαφορά και φέρνει στο προσκήνιο την κρυφή σατανική δύναμη που θέλει να καταστρέψει την Γη της Ελευθερίας και να εδραιώσει την Παγκόσμια Κυβέρνηση : Τα Ηνωμένα Έθνη!
Γραμμένο με πατριωτική συνείδηση από τον Gary Heavin ( MISSION AIR ) και σκηνοθετημένο με δάκρυα , αίμα και σκόνη από το Τέξας ως προειδοποίηση για τα δεινά που έρχονται από τον Mike Norris ( BORN AMERICAN , DEATH RING , DELTA FORCE ONE: THE LOST PATROL ) .
---------------
Διεθνείς τρομοκράτες με Βρετανική προφορά σε συνεργασία με τους απάνθρωπους Νεοταξικούς αντιπρόσωπους των Σατανικών (Ηνωμένων) Εθνών θέλουν να ρίξουν ηλεκτρομαγνητικό παλμό και να παραλύουν το δίκτυο ενέργειας της Αμερικής το οποίο ήταν απροετοίμαστο εναντίον ενός τέτοιου είδους επίθεσης . Φυσικά οι πουλημένοι πολιτικοί αρχηγοί κηρύττουν άμεσα στρατιωτικό νόμο ζητώντας τον αφοπλισμό των ευσυνείδητων πολιτών παρόλο που ένας τίμιος επιχειρηματίας από το Τέξας είχε προειδοποιήσει τον γερουσιαστή της περιοχής του πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα . Όλα εξαρτώνται από μια οικογένεια αληθινών πατριωτών που δεν αφήνουν κάτω τα όπλα τους , ή όπως αναφέρει και η περιγραφή στο imdb "It will take a dedicated family of patriots armed with strong survival skills and the remains of the Second Amendment to save America and reclaim its freedom" .
Ο πατριάρχης παππούς της οικογένειας Charlie Gray θεωρείται παρακατιανός και συνομοσιολόγος που δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση . Είχε δίκιο εξαρχής όμως !
Ο νεαρός Υπολοχαγός Brandon Lane βρίσκεται με μονάδα στρατού στην περιοχή για να επιβάλει τον στρατιωτικό νόμο , και μόνο που δεν πυροβολεί εξ επαφής έναν γείτονα του επειδή θεωρεί επικίνδυνους όσους είναι μέλη της NRA . Στην ίδια περίπολο , ένας βαλτός ηθοποιός πυροβόλησε με μπογιά έναν από τους στρατιώτες του και τράπηκε σε φυγή . Κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν θερμό επεισόδιο για να προκληθεί ταραχή ανάμεσα στον πληθυσμό και το έχει καταλάβει . Καλεί τον θείο Charlie στο τηλέφωνο και τον ενημερώνει σχετικά . Υπάρχει υγιής προβληματισμός .
Ο πατέρας του έχει πεθάνει στο Ιράκ , ενώ η γιαγιά του παρατάει την θεραπεία με φάρμακα και επιλέγει να αντιμετωπίσει τον καρκίνο με την δύναμη της πίστης της . Αρκετά με τις σατανικές φαρμακοβιομηχανίες .
Φυσικά η άνανδρη επίθεση δεν αργεί να γίνει και η Επιχείρηση Darkstar ρίχνει στο σκοτάδι την Αμερικανική Ήπειρο χτυπώντας με δορυφόρο από το διάστημα στην καρδιά της Ελευθερίας . Το Άγαλμα στην Νέα Υόρκη σβήνει τελευταίο σαν να προσπαθεί να κρατήσει την ελπίδα ζωντανή .
Οι πουλημένοι ανώτεροι αξιωματικοί του Αμερικανικού Στρατού ζητούν υποταγή και συνεργασία με τα καθάρματα των Ηνωμένων Εθνών που έχουν έρθει και καλά για κοινές ασκήσεις , αλλά στην πραγματικότητα θέλουν να δουν από κοντά το έργο τους αδιαφορώντας για το μέγεθος της ανθρωπιστικής κρίσης .
Ο Lane βλέπει τους φίλους του να εκτελούνται σε αργή κίνηση από Κινέζους στρατιώτες των Ηνωμένων Εθνών μέσα στην σκηνή της μονάδας . Η Αστερόεσσα γεμίζει τρύπες ενώ θλιμμένο βιολί εντείνει την συγκίνηση . Ξέρω τι τον στενοχώρησε περισσότερο , για αυτό και σκοτώνει όλους τους σχιστομάτηδες με headshot μερικά δευτερόλεπτα αργότερα . Η πρώην του , η οποία είναι κόρη πολιτικού , τον χώρισε γιατί δεν μπορούσε να τον περιμένει σπίτι κάθε φορά που θα ήταν σε υπηρεσία , ή σε κάποιο πεδίο μάχης . Δεν τις αρέσουν τα όπλα και θέλει να αλλάξει τον κόσμο παρέα με τους φιλειρηνικούς χιπστεράδες που έχει για φίλους στο κολέγιο . Μόλις γίνεται η επίθεση όμως οι δειλοί την παρατάνε και την αφήνουν μόνη μέσα στον χαμό που ακολουθεί . Τα ξαναβρίσκει με τον Brandon αφού πρώτα τα ξαναβρεί με τον εαυτό της και καταλάβει το λάθος της .
Η Annalynne McCord ( THE TRANSPORTER 2 , 90210 , EXCISION ) είναι η Sam Gray , κόρη του θείου Charlie . Έχει μάθει να χειρίζεται αυτόματο όπλο πριν μάθει να μιλάει και έχει ταλέντο στο να φτιάχνει αυτοσχέδιους εκτοξευτήρες μολότοφ . Έκανε το καθήκον της σαν αληθινή Τεξανή και συμμετείχε σε αυτή τη ταινία γροθιά στο Νεοταξικό κατεστημένο που προσπαθούν να επιβάλουν μερικοί στους πολλούς .
---------------
Το μόνο καλό που μου άφησε αυτή η περιπέτεια των αισθήσεων είναι πως τώρα ξέρω ότι αν πάει κάτι στραβά εκεί έξω , υπάρχει έτοιμη η νέα κυβέρνηση πατριωτών από φίλους και συγγενείς της οικογένειας Norris .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.