Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

GHOULS NIGHT OUT TRILOGY (2013)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον El Gore .
Τρεις ιστορίες διάρκειας 37-40 λεπτών έρχονται για να στοιχειώσουν το dvd player σου αν καταφέρει να παίξει το dvd εξαρχής .
Η διανομή γίνεται από την Αυστριακή εταιρία Black Lava Entertainment και ευτυχώς που το horror-grindhouse boxart σώζει την κατάσταση που παρακολουθείς στην οθόνη .
Στην πρώτη ιστορία μια παρέα απροσάρμοστων νεαρών επισκέπτονται τον φίλο τους Chris για τα γνωστά καραγκιοζιλίκια που ακολουθούν μιας νύχτας προβολής ταινιών τρόμου με το αλκοόλ να ρέει αύθονο . Ένας νεκροζώντανος με πλαστική μουτσούνα κάνει την εμφανισή του και τους παίρνει όλους ο διάολος .
Στην δεύτερη ιστορία τα πράγματα σοβαρεύουν καθώς μαθαίνουμε από τις κάρτες στους αρχικούς τίτλους πως κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ο παλαβός ναζί επιστήμονας Δόκτωρ Hanns Rotten έκανε πειράματα για την δημιουργία σούπερ στρατιωτών με τις ευλογίες του Heinrich Himmler χρησιμοποιώντας την δραστική ουσία VM72 . Ο εν λόγω απαράδεκτος τύπος ζει ακόμα απ'ότι φαίνεται γιατί σουτάρει τον ζωμό στο μπράτσο του και κάνει την εμφάνισή του στην ίδια παρέα που θέλει να διοργανώσει πάλι την ίδια ανέραστη βραδιά με τις ίδιες μαλακοταινίες στο διαμέρισμα του Chris .
Στην τρίτη και ευτυχώς τελευταία ιστορία του βιντεο-ψυχοδράματος ο Chris ανακαλύπτει στην συλλογή ανεξάρτητων ταινιών τρόμου που έχει στο διαμέρισμά του ένα DVD που δεν είχε προσέξει πως υπήρχε εκεί πριν : το υπογεγραμμένο αντίγραφό του GHOULS NIGHT OUT II . Ο παλαβός ναζί από την προηγούμενη ταινία , πλέον αραχνιασμένος στην δαιμονική βιντεοδιάσταση όπου κατοικεί , βγαίνει αναζωογονημένος από την οθόνη της τηλεόρασης την στιγμή της προβολής του καταραμένου DVD και επιτίθεται στον καταπονημένο από τους συνεχόμενους θανάτους Chris .
Ακολουθεί το ίδιο ανέκδοτο με τις προηγούμενες δύο "ιστορίες" αφού οι φίλοι του τον επισκέπτονται για άλλη μια φορά για να βιώσουν άλλη μια νύχτα ξέφρενων προβολών τρόμου και γερμανικού χιούμορ ...
Στην ουσία πρόκειται για το ίδιο μαρτύριο γυρισμένο κάπως διαφορετικά τρεις φορές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.