Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

HARD TARGET 2 (2016)


Γραμμένο από τους Matt Harvey , Dominic Morgan ( COMET IMPACT ) και George Huang ( HOW TO MAKE A MONSTER ) .
Σκηνοθετημένο από τον βετεράνο της κατευθείαν-σε-dvd περιπέτειας , Roel Reine ( PISTOL WHIPPED , THE MARINE 2 , DEATH RACE 2&3 , THE SCORPION KING 3: FIGHT FOR REDEMPTION , 12 ROUNDS 2: RELOADED , THE MAN WITH THE IRON FISTS 2 ) .
Ο Καλός :
Ο Scott Adkins ( THE EXPENDABLES 2 ) είναι ο Wes "the Jailor" Baylor . Πρώην μαχητής ΜΜΑ , ο οποίος τα παράτησε μετά τον θάνατο του καλύτερου του φίλου από τον ίδιο μέσα στο ρίνγκ . Έχει αποσυρθεί στην Ταϋλάνδη και προσπαθεί να εξιλεωθεί για τον χαμό του Johnny παλεύοντας καθημερινά σε καταγώγια με σκληρούς αντιπάλους . Όταν δεν βρίσκεται σε ματωμένους αγώνες πίνει αλκοόλ και καταναλώνει χάπια ανάμεσα στα περιστέρια (;) που αράζουν με μεταφυσική διάθεση μέσα στο μικρό του δωμάτιο . Οι εφιάλτες του συμβάντος δεν τον αφήνουν να ηρεμήσει . Μετά από έναν κρίσιμο για τα υπόγεια κυκλώματα αγώνα εντυπωσιάζει έναν πλούσιο διοργανωτή , τον Jonah Aldrich , ο οποίος τον καλεί για μια αναμέτρηση σε κλειστό κύκλο σε μυστική τοποθεσία . Ο Baylor χωρίς να γνωρίζει τι τον περιμένει δέχεται την πρόταση αφού δεν έχει τίποτε να χάσει . Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με πάνοπλους παλαβούς και με ενάμιση λεπτό προβάδισμα για την επιβίωση !
Το Αίσθημα :
Η Ann Truong ( HUNTERS ) είναι η Tha . Βόσκει ελέφαντες αλα Tony Jaa μέσα στον κυνηγότοπο και βοηθάει τον Baylor μέχρι την τελική μάχη . Ο αδελφός της υπήρξε θήραμα του Aldrich και το χωριό της βρίσκεται στην περιοχή που ελέγχει ο στρατός . Στο τέλος μοιράζει τσάι στους νεαρούς μαθητές πολεμικών τεχνών του φίλου της μέσα στο πλωτό του ντότζο .
Ο/Οι Κακός/οι :
O Robert Knepper ( WILD THING , SPECIES III , ο T-Bag του PRISON BREAK , HITMAN , TRANSPORTER 3 , HEROES ) είναι ο Jonah Aldrich , γόνος πλούσιας οικογένειας με ιστορία στο κυνήγι , επαγγελματίας παρασκευαστής σούσι και πρώην CIA , καθώς τον απέλυσαν από την υπηρεσία λόγω "θεατρικών" μεθόδων στις ανακρίσεις υπόπτων . Ο Aldrich διοργανώνει τα πλουσιοπάροχα ανθρωποκυνηγητά του σε μια έκταση ζούγκλας μεταξύ Myanmar και Ταϋλάνδης μετά από συμφωνία που έχει με διεφθαρμένο τοπικό συνταγματάρχη . Μαζεύει τους πλούσιους εκκεντρικούς που θέλουν κάτι έξτρα στην εμπειρία του κυνηγιού και τους ξαμολάει δίνοντας τους βαρύ οπλισμό και μέσα μεταφοράς ώστε να μπορούν να εξαϋλώσουν το θήραμά τους χωρίς πολλά προβλήματα . Συνήθως τα άτομα που τρέχουν πανικόβλητα μέσα στην ζούγκλα είναι είτε εγκληματίες είτε άνθρωποι που δεν θα ψάξει κανείς . Δίνει στον Baylor ένα πουγκί με πολύτιμους λίθους αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων τα οποία θα του ανήκουν έτσι και καταφέρει να περάσει τα σύνορα προς Ταϋλάνδη ζωντανός . Οι σταθεροί του πελάτες αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων και οι ρόλοι αντιστρέφονται .
O Temuera Morrison ( BARB WIRE , SPEED 2: CRUISE CONTROL , FROM DUSK TILL DAWN 3: THE HANGMAN'S DAUGHTER , STAR WARS: EPISODE II - ATTACK OF THE CLONES , THE MARINE 2 , GREEN LANTERN ) είναι το δεξί χέρι του Aldrich , Madden . Απολυμένος και αυτός από τον στρατό λόγω ψυχολογικών προβλημάτων . Βρίσκει αυτοεκπλήρωση σκοτώνοντας ανθρώπους . Είναι ο μοναδικός που καταφέρνει να ρίξει μερικές στον Baylor , αλλά δεν είναι αρκετές .
Η Rhona Mitra ( SKINWALKERS , DOOMSDAY , UNDERWORLD: RISE OF THE LYCANS , THE LAST SHIP ) είναι η Sofia . Γόνος οικογένειας κυνηγών με ψυχολογικά προβλήματα τα οποία σκοπεύει να λύσει σκοτώνοντας ανθρώπους . Η Tha την σπάει στα δύο στην κυριολεξία .
O Adam Saunders είναι ο διάσημος λατίνος ταυρομάχος με το καρικατούρα ταπεραμέντο , Esparto . Βλέπει τους πάντες σαν ταύρους και τους αντιμετωπίζει έτσι . Ο Baylor αποδυκνείεται δυσκολότερος στόχος από ταύρο .
H Jeeja Yanin ( CHOCOLATE , RAGING PHOENIX , THE PROTECTOR 2 , NEVER BACK DOWN: NO SURRENDER ) εμφανίζεται ως μπράβος του Aldrich από την μεριά της Ταϋλάνδης στην τελική μάχη πάνω στην συνοριακή γέφυρα που ενώνει τις δύο χώρες . Κάνει μερικές επιδέξιες κλωτσιές που βρίσκουν αέρα και αποσύρρεται από την σύντομη σκηνή αναίσθητη μαζί με τους γεροδεμένους φίλους της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.