Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

THE PURGE 3: ELECTION YEAR (2016)


Γραμμένο με κοινονικοπολιτική ευαισθησία και σκηνοθετημένο για να τριτώσει το κακό από τον James DeMonaco ( STATEN ISLAND , PURGE , PURGE: ANARCHY ) .
Ο Frank Grillo ( CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR ) επιστρέφει ως Leo Barnes , ο άνθρωπος που άφησε να ζήσει ο δολοφόνος του παιδιού του στο προηγούμενο PURGE δύο χρόνια νωρίτερα και που είναι πλέον υπεύθυνος ασφαλείας της γερουσιαστή με τις φιλελεύθερες απόψεις για τερματισμό της απάνθρωπης γιορτής , Charlie Roan ( Elizabeth Mitchell - LOST ) .
Στο φετινό ξεκαθάρισμα , η Sloan θα γίνει στόχος επειδή θέλει να ματαιώσει την ετήσια φιέστα δολοφονικής μανίας που έκανε την Αμερική μια επιτυχημένη οικονομία . Μαζί με τον Barnes θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους μασκαρεμένους παλαβούς στους δρόμους της πρωτεύουσας και θα πρέπει να μείνουν ζωντανοί μέχρι το τέλος της τελετουργικής βραδιάς .
H Sloan είχε επιβιώσει της εκκαθάρισης 18 χρόνια νωρίτερα όταν είδε την οικογένεια της να σφαγιάζεται από μασκοφόρο μανιακό υπό τους φανκ ήχους του George Clinton . Από τότε θέλει να βάλει ένα τέλος στην βαρβαρότητα η οποία στηρίζει το μεγάλο κεφάλαιο και ελαττώνει τον φτωχό πληθυσμό .
Η γιορτή αυτή τη φορά φέρνει και επισκέπτες από όλο τον κόσμο , καθώς έχει ξεπηδήσει από το πουθενάδικο ασυνείδητο του καταναλωτή των σπηλαίων το ένστικτο του φονο-τουρισμού ....
Οι NFFA ( New Founding Fathers of America ) έχουν βάλει σκοπό να ξεπαστρέψουν την αυθάδη πολιτικό , ειδικά μετά τα τελευταία γκάλοπ που την θέλουν μπροστάρη στην επικείμενη Προεδρική εκλογή . Για να τελειώνουν πιο γρήγορα μαζί της , θεσπίζουν νέο νόμο ο οποίος αφαιρεί το δικαίωμα ασύλου στους πολιτικούς την νύχτα της Εκκαθάρισης . Ταυτόχρονα για να ενισχυθεί η ιλαρότητα της βιντεοκλιπάτης σφαγής , προσλαμβάνουν παραστρατιωτικούς ναζί για να την κυνηγήσουν μέσα στον κακό χαμό .
Στον αιματοβαμμένο δρόμο για την επιβίωση η γερουσιαστής και ο ηρωικός φρουρός της θα βρεθούν με έναν δευτερεύοντα μαύρο χαρακτήρα/τίμιο επαγγελματία (μιας και οι λευκοί στις ταινίες της σειράς είναι είτε κουστουμάτα καθάρματα , είτε οι βασικοί πρωταγωνιστές) που προσπαθεί να προστατεύσει το μαγαζί του από τους οπλισμένους απάνθρωπους - ή το κομμάτι της πίτας του Αμερικάνικου Ονείρου όπως το χαρακτηρίζει - και όλοι μαζί θα έρθουν σε επαφή με μια ομάδα που λειτουργεί υπόγεια προσπαθώντας να προστατεύσει τους άοπλους πολίτες και σχεδιάζει να ανατινάξει τον υποψήφιο Πρόεδρο που στηρίζουν οι NFFA .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.