Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

HOTEL INFERNO (2013)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο σε πρώτο πρόσωπο από τον Giulio De Santi ( ADAM CHAPLIN , TAETER CITY: TAKE A TOUR IN THE CITY OF CANNIBAL DICTATORSHIP , INFIDUS , THE MILDEW FROM PLANET XOLANDER ) .
Πρόκειται για την 3η αιματοβαμμένη παραγωγή της Necrostorm Studios .
Ο επαγγελματίας δολοφόνος Frank Zimosa προσλαμβάνεται από τον μυστηριώδη επιχειρηματία Jorge Mistrandia με σκοπό να δολοφονήσει δύο υποτιθέμενους κατά συρροήν δολοφόνους οι οποίοι βρίσκονται σε ένα από τα ξενοδοχεία του δεύτερου .
Η φαινομενικά εύκολη δουλειά μετατρέπεται σε εφιάλτη μεταγλωττισμένης επιβίωσης για τον Zimosa , καθώς μέσα στο ξενοδοχείο κρύβονται μανιακοί μισθοφόροι - παραμορφωμένοι σε εμετικό βαθμό από την έκθεσή τους στην υπερβία της ενδιαμέσου διαστάσεων περιοχής - του εκκεντρικού πλούσιου οι οποίοι έχουν βαλθεί να εξοντώσουν τον αντι-ήρωα με κάθε μέσο .
Στην πορεία αποκαλύπτεται και η οικογενειακή σχέση του Mistrandia με εξωδιαστασιακή οντότητα η οποία βρίσκει μεταφυσική διέξοδο στον πλανήτη μας από την περίοδο του μεσαίωνα απολαμβάνοντας τον πόνο που προκαλούν οι άνθρωποι μεταξύ τους - κάτι που τους μετατρέπει σε σαπισμένους κτηνάνθρωπους . Η δολοφονική δράση του Zimosa έχει δέσει την εν λόγω οντότητα κατά κάποιο τρόπο με τον αντι-ηρωικό χαρακτήρα και θέλει απεγνωσμένα να τον απορροφήσει , γεγονός που οδηγεί τον συρμό του αίματος στο πέρας της χαοτικής διαδρομής με κανέναν επιβάτη ζωντανό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.