Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

THE NEON DEMON (2016)



" - Besides , nobody likes the way they look ..
 - I do . "
 
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Nicolas Winding Refn ( BLEEDER , BRONSON , DRIVE ) .
Η 16χρονη Jesse μετακομίζει στο Los Angeles γεμάτη όνειρα να κατακτήσει τον κόσμο του μόντελινγκ καθώς δεν νιώθει ικανή να κάνει τίποτε άλλο στην ζωή της πέρα από το να εκμεταλλευτεί την φυσική ομορφιά της . Εκεί θα γνωρίσει τους στερεοτυπικούς χαρακτήρες/οχετό με το νεκρό βλέμμα του ανθρώπου-που-τα-έχει-ζήσει-όλα οι οποίοι απλά λιμνάζουν στον χώρο της μόδας και μαθαίνει από πρώτο χέρι πως νιώθει ένα μηδενικό που δεν έχει καμία εμπειρία στην άγρια πλευρά της φανταχτερής ζωής .
Σταδιακά θα βρεθεί αντιμέτωπη με άλλα δύο μοντέλα μόλις μερικά χρόνια μεγαλύτερες της (αλλά ηλικιωμένες μεταξύ 21 και 25 στο αδίστακτο κύκλωμα ομορφιάς) , οι οποίες χάνουν δουλειές εξαιτίας και θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να απορροφήσουν αυτό το "κάτι" της ζωτικής ενέργειας της που κάνει τους πάντες να θέλουν να αναδείξουν την Jesse ως το επόμενο μεγάλο αστέρι (που πιθανότατα να είναι απλά το γεγονός ότι της αρέσει το σώμα της έτσι όπως είναι και το εκπέμπει) .
Μαζί με μια φίλη τους φωτογράφο/μακιγιέρ πτωμάτων/νεκρόφιλη/λεσβία παγιδεύουν την ακόμη παρθένα Jesse σε ένα πολυτελές μέγαρο και της τερματίζουν τα όνειρα για την φάνε και να αποκτήσουν την δύναμη της , όπως συνηθίζουν να κάνουν οι άνθρωποι από απαρχής του γενετικού πειράματος δημιουργίας τους πάνω σε αυτόν τον πλανήτη .
Ο Keanu Reeves ( BILL & TED'S EXCELLENT ADVENTURES , JOHN WICK ) είναι ο συμπληρωματικός χαρακτήρας Hank , ο γλοιώδης ιδιοκτήτης του φτηνού ξενοδοχείου που μένει η Jesse . Είναι απλά ένας ξεδιάντροπος απατεώνας και εμφανίζεται σε έναν εφιάλτη της νεαρής όπου και της χώνει με περίτεχνα ερωτικό τρόπο ένα μαχαίρι επιβίωσης μέσα στο στόμα . Τον βλέπουμε σε τρεις σκηνές όλες κι όλες . Δεν κάνει χρήση crav maga σε αυτή τη ταινία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.