Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

BLOOD TRAP (2015)


Γραμμένο για 90 λεπτά δράσης και σκηνοθετημένο ως 500 λεπτά βιντεοκασέτας Β' διαλογής στην Ιταλία από τον Ισπανό Alberto Sciamma ( LA LENGUA ASESINA , BLACK PLAGUE ) .
Γνωστό και ως BITE .
Ομάδα εγκληματιών υπό τις κατευθύνσεις συνταξιούχου δεσμοφύλακα καταστρώνουν σχέδιο απαγωγής της νεαρής κόρης ενός Ιταλού μαφιόζου με σκοπό να ζητήσουν 40 εκατομμύρια ως λύτρα για την σώα επιστροφή της , αλλά καταλήγουν εγκλωβισμένοι μαζί της μέσα στο φρούριο/μέγαρο όπου φαίνεται να κατοικεί .
Ο Costas Mandylor ( DINOCROC ) είναι ο συνταξιούχος δεσμοφύλακας , Roman . Η συνταξιοδότησή του δεν ήταν τόσο ρόδινη όσο την περίμενε . Κάθε μέρα δεν είναι Σάββατο για εκείνον αφού ζει μόνος του σε ένα άδειο σπίτι και θεωρεί οικογένεια τους κατάδικους όπου φρόντιζε κάθε μέρα . Μαζί με τον μοναδικό του φίλο Boria , συγκεντρώνει άλλους 4 κοινωνιοπαθείς φυλακόβιους που θεωρεί ικανούς για το μεγάλο κόλπο που ετοιμάζει .
Ο Vinnie Jones ( ABSOLUTION ) είναι ο "Μεγάλος" John . Του αρέσουν τα βιβλία όταν δεν σπάει μούτρα . Ο ρόλος του δεν είναι και τόσο μεγάλος βέβαια . Μένει στην ομάδα των απαγωγέων και στην οθόνη για μόλις 12 λεπτά καθώς ο Roman δεν ανέχεται αποτυχίες και ο John είχε χάσει ήδη τα χέρια του προσπαθώντας να κρατήσει ανοιχτό ένα παράθυρο το οποίο κατέβαζε σιδερένιο ρολό ως δικλείδα ασφαλείας μετά τον συναγερμό .
Η Elena Mirela είναι η Nika , η κόρη του μαφιόζου με το αιματοβαμμένο μυστικό . Η Nika αν δεν πιει την καθημερινή της δόση από αίμα βρεφών τα οποία γεννάει η ίδια μεταμορφώνεται σε ένα γερασμένο δαιμονικό πλάσμα με θηλυκά χαρακτηριστικά . Έχει αποθήκη με ανθρώπινα μέλη και αποτρελαμένους περιπλανώμενους σε υπόγειες σήραγγες κάτω από το σπίτι . Ένα δωμάτιο γεμάτο μωρά (τα οποία παρουσιάζουν συμπεριφορά βρικόλακα όταν έρθουν σε επαφή με αγνώστους , μετατρέποντας την Ash-εναντίον-κομμένου-χεριού-δράση αυτόματα σε κωμωδία) της παρέχει την καθημερινή της δόση . Όποιον δαγκώνει του μεταδίδει την μεταφυσική αρρώστια της η οποία σταδιακά μεταμορφώνει το θύμα . Ο κύκλος αίματος/αναπαραγωγής συνεχίζεται όταν πεθάνει και ο τελευταίος από τους εκάστοτε επισκέπτες της έπαυλης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.