Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

THE NIGHT BEFORE HALLOWEEN (2016)


Τηλεταινία για το εορταστικό πρόγραμμα του  Syfy , γραμμένη και σκηνοθετημένη ως εφηβικό slasher μεταφυσικών προεκτάσεων από τον Sheldon Wilson ( SHALLOW GROUND , SCREAMERS: THE HUNTING , SNOWMAGEDDON , THE UNSPOKEN ) .
Μια αποφράδα νύχτα πριν τους εορτασμούς του Halloween , η 17χρονη Megan ( Bailee Madison - DON'T BE AFRAID OF THE DARK ) και οι βλακέντιοι φίλοι της παρασέρνονται στην ένταση της στιγμής κάνοντας φάρσα στην φίλη τους Beth , αφήνοντας την άτυχη κοπέλα αιμόφυρτη στο άδειο-για-το-σαββατοκύριακο σπίτι μιας από την παρέα . Πανικόβλητοι να γλυτώσουν το τομάρι τους από τις επιπτώσεις του νόμου μπαίνουν όπως-όπως στα αυτοκίνητά τους (ξεχνώντας κινητό με το βίντεο της φάρσας) και παρατάνε την άτυχη κοπέλα σε ένα γκαράζ μπας και πεθάνει και ησυχάσουν όλοι από το άγχος .
Όλα ήταν προσχεδιασμένα από το νέο ομορφόπαιδο της παρέας , Kyle , ο οποίος ήθελε να ξεφύγει από την υποτιθέμενη "Κατάρα του Χαράκτη" η οποία μάλλον αναφέρεται μόνο στην σύνοψη που έχει το imdb , παρασέρνοντας στον θάνατο κάποιον άλλο την νύχτα του Halloween .
Η κοπέλα γλυτώνει αλλά πέφτει σε κώμα , ενώ ο Kyle βρίσκει τραγικό θάνατο ξερνώντας σμήνος από ψηφιακές μύγες .
Έναν χρόνο μετά , ανήμερα του τραγικού συμβάντος , η παρέα των ανεκδιήγητων εφήβων κάνει ακόμα το κορόϊδο σχετικά με το έγκλημα , συνεχίζοντας ο καθένας σε κολέγια διαφορετικών πολιτειών την ανουσιότητα της girls-gone-wild-τριτοβάθμιας εκπαίδευσης .
Ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα από την πλέον-εγκεφαλικά-νεκρή-Beth όμως θα ξυπνήσει τον πανικό και οι πρωταγωνιστές του δράματος θα επιστρέψουν πίσω στην πόλη όπου όλα ξεκίνησαν για να έρθουν αντιμέτωποι με την ξέρω-τι-έκανες-πέρσι-το-χαλοουϊν τραγική τους μοίρα .
Το ψηφιακό μυγοτέρας - που δεν μαθαίνουμε ποτέ από που προήλθε και τι urban legend σκοπούς έχει για να σκοτώνει την νύχτα του Halloween - καραδοκεί παντού , παρόλο που περίμενα μέχρι τέλους κάποιον παλαβό μασκοφόρο να εκβιάζει με το κινητό τους αλαφιασμένους για ζωή νέους ανάμεσα σε κοντινά ξαφνικού '90ς τρόμου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.