Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

KNUCKLEBONES (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο χρησιμοποιώντας τίμια πρακτικά εφέ από τον Mitch Wilson .
Γερμανία 1944 . Οι ναζί έχουν αποτρελαθεί τελείως και πειραματίζονται με τον αποκρυφισμό . Μέσα σε μυστικό εργαστήριο θυσιάζουν γεματούλα παρθένα πάνω σε πεντάλφα ανασταίνοντας δαιμονική οντότητα η οποία και τους εξοντώνει όλους .
Πολλά χρόνια μετά η 33χρονη-που-παριστάνει-την-18χρονη Neesa ( Julin - SPIRIT CAMP , THE FINAL , KILLER SCHOOL GIRLS FROM OUTER SPACE ) προσπαθεί να αυτοκτονήσει κόβοντας όπως να 'ναι τις φλέβες της , καθώς το αγόρι της θέλει να σαλπάρει για νέες περιπέτειες στα κολεγιακά του χρόνια . Στο νοσοκομείο όπου την μεταφέρουν πεθαίνει για 6 λεπτά και μέσα στο σύντομο μεταθανάτιο ταξίδι της ανακαλύπτει στο υπόγειο ενός άγνωστου κτηρίου ένα κουτί το οποίο περιέχει κόκαλα δαχτύλων ανθρώπινου χεριού .
Μετά από μέρες πηγαίνει μαζί με δύο καλογυαλισμένες φίλες της σε ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο κατασκευής στολών για τον 'Β Παγκόσμιο Πόλεμο με σκοπό να ξεσκάσει . Μαζί τους έχουν άλλους δύο βλακέντιους συμφοιτητές και ένα καφάσι μπύρες .
Το εργοστάσιο είχε κλείσει κατά την δεκαετία του '70 όταν εργάτες σφαγιάστηκαν κατά την διάρκεια της νυχτερινής τους βάρδιας . Από τότε υπάρχει η φήμη πως το μέρος είναι στοιχειωμένο .
Μετά από μεθυσμένες απορίες τύπου "αν ταξιδέψεις στο χρόνο και την παίξεις στον εαυτό σου θα θεωρείται ομοφυλοφιλία ή απλός αυνανισμός ;" καταλήγουν να ψάχνουν στο "υπόγειο του άγνωστου κτηρίου" και να ανακαλύπτουν το κουτί με τα κόκαλα (ακριβώς όπως στο όνειρο) .
Με τα πολλά κάνουν τελετή επίκλησης και ξυπνάνε με εντυπωσιακά αιματηρό τρόπο τον Σουμέριο δαίμονα που είχαν καλέσει οι ναζί τόσα χρόνια πίσω !
Αυτή τη φορά ο δαίμονας παρουσιάζει χαρακτηριστικά ατακαδώρου μανιακού με μάσκα ο οποίος πετάει εξυπνάδες (που τις περισσότερες φορές δεν τις καταλαβαίνεις από την υπερβολική παραμόρφωση της φωνής) πριν εκτελέσει τα θύματά του - και επειδή τα φρέσκα κορμιά δεν είναι ποτέ αρκετά , ένας άστεγος που γνωρίζει για τον δαίμονα και ναρκομανείς οι οποίοι ψάχνουν για χαλκό (για να τον πουλήσουν και να αγοράσουν πρέζα) κάνουν την εμφάνισή τους στο θέατρο του παραλόγου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.