Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

THE BLACKCOAT'S DAUGHTER (2015)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό Osgood Perkins ( PCYCHO II ) .
Γνωστό και ως FEBRUARY .
Η ιδιωτική Καθολική σχολή θηλέων Bramford κλείνει μια εβδομάδα για χειμερινές διακοπές . Δύο μαθήτριες , η συνεσταλμένη πρωτοετής Kat ( Kiernan Shipka - CARRIERS , MAD MEN ) και η ατίθαση τελειόφοιτη Rose ( Lucy Boynton - I AM THE PRETTY THING THAT LIVES IN THE HOUSE ) μένουν πίσω , καθώς οι γονείς τους αμέλησαν να πάνε να τις παραλάβουν .
Με το πέρας των διακοπών δεν τις ξαναβλέπουμε στην σχολή εξαιτίας αιματοβαμμένων γεγονότων τα οποία αλλάζουν δραστικά τις ζωές τους και ταυτόχρονα θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα αν αποκαλυφθούν . Βέβαια η ύπαρξη του τρίτου χαρακτήρα είναι ικανή να κάνει κάποιον να προσθέσει ένα και ένα για να καταλάβει τι έχει γίνει .
Η Joan ( Emma Roberts - SCREAM 4 , AMERICAN HORROR STORY , SCREAM QUEENS ) είναι μια κοπέλα η οποία προσπαθεί να επιστρέψει στην πόλη όπου βρίσκεται η σχολή με όποιο μέσο μπορεί - από λεωφορείο μέχρι ωτοστόπ . Δεν είναι το αληθινό της όνομα , αλλά μιας γυναίκας την οποία έπνιξε με ζώνη . Ήταν τρόφιμος ψυχιατρείου και έχει τραύματα από σφαίρα , αλλά η δολοφονική της μανία επιμένει και μετά την έξοδό της από το ίδρυμα . Έλειπε για κάμποσο διάστημα από το σπίτι της . Θυμάται πράγματα σε αργή κίνηση υπό τον ήχο δραματικού τσέλο και συνεχίζει να αποκεφαλίζει ανθρώπους , παρόλο που ιερέας κατάφερε να εξορκίσει το κακό (που εμφανίζεται ως σκιά τριχωτού λαγού με όρθια αυτιά που θυμίζουν κέρατα - αλλά μάλλον είναι ο "Μαυροπαλτός" του τίτλου και η Joan είναι η κόρη του) το οποίο παίζει δεύτερο ρόλο στην μορφή της κινηματογραφικής αφήγησης , αλλά κατοικούσε μέσα της και την ώθησε να κάνει αυτά που έκανε στην άτυχη συμμαθήτριά της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.