Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

SOUTHBOUND (2015)


Σπονδυλωτή ταινία τρόμου γραμμένη και σκηνοθετημένη από τους Radio Silence ( V/H/S ) , Roxanne Benjamin ( V/H/S/2 ) , David Bruckner ( THE SIGNAL , SIREN ) , Patrick Horvath ( THE PACT II ) , Matt Bettinelli-Olpin ( THE DEVIL'S DUE ) , Susan Burke και Dallas Richard Hallam ( THE HOTTIE AND THE NOTTIE ) .
Πέντε ιστορίες διαφορετικών χαρακτήρων που πέρα από την τοποθεσία του αποξηραμένου Νότου τους ενώνει το γεγονός πως σταδιακά τους παίρνει στην κυριολεξία ο διάολος για διάφορες παλαιότερες πράξεις τους .
Δύο δολοφόνοι παγιδεύονται για πάντα σε διαδρομή λούπα επαρχιακού δρόμου και καταλήγουν μόνιμοι κάτοικοι φτηνού ξενοδοχείου προθάλαμου της προσωπικής τους κόλασης .
Γυναικείο συγκρότημα ζητάει βοήθεια στον δρόμο προς την επόμενη συναυλία και τα τρία μέλη του ανακαλύπτουν σατανική αίρεση που κρατάει τους πιστούς της άφθαρτους στον χρόνο . Με ανάλογο κόστος .
Απρόσεκτος οδηγός χτυπάει με το αυτοκίνητο την κοπέλα που κατάφερε να γλυτώσει από τους παλαβούς της αίρεσης και την αποτελειώνει αργότερα με μαρτυρικό τρόπο μέσα σε ένα εγκαταλειμμένο νοσοκομείο υπό την καθοδήγηση φαρσέρ/δαιμονικών οντοτήτων .
Αγανακτισμένος μεσήλικας οπλισμένος με καραμπίνα μπαίνει σε μπαρ όπου αράζουν οι εν λόγω δαίμονες . Ψάχνει την εδώ-και-13-χρόνια-χαμένη αδελφή του στην ίδια περιοχή και την βρίσκει να χτυπάει τατουάζ σε καταραμένες ψυχές που βρίσκονται σε άλλη διάσταση .
Οικογένεια προσπαθεί να απολαύσει διακοπές μερικών ημερών παρέα με την μονάκριβη κόρη τους η οποία θα πάει κολέγιο τον επόμενο χρόνο αλλά βρίσκουν όλοι βίαιο τέλος στα χέρια των δολοφόνων που άνοιξαν την ταινία . Μετά το φονικό ανοίγει η γη και απελευθερώνονται οι ψηφιακοί δαίμονες που κοσμούν το εξώφυλλο του dvd μαζί με πλοκάμια , κλείνοντας έτσι τον κύκλο της αδίστακτης δικαιοσύνης από το υπερπέραν .
Ο Larry Fessenden ( CABIN FEVER 2: SPRING FEVER , STAKE LAND , YOU'RE NEXT, WE ARE STILL HERE ) έχει τον ρόλο του ντίσκ τζόκεϋ αφηγητή/φωνή της συνείδησης . Οι χαρακτήρες τον ακούνε στον μοναδικό σταθμό και την μοναδική ραδιοφωνική εκπομπή που είναι συντονισμένα τα ραδιόφωνα όλων των αυτοκινήτων της παραγωγής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.