Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

FINDERS KEEPERS (2014)


Γραμμένο από τους Jeffrey Schenck ( HIGH SCHOOL EXORCISM ) και Peter Sallivan ( SNIPER: SPECIAL OPS , THE CROOKED MAN ) για το εορτατικό τηλεοπτικό πρόγραμμα Οκτωβρίου του SYFY .
Σκηνοθετημένο από τον κινηματογραφιστή της Asylum , Alexander Yellen ( I AM OMEGA , MEGA SHARK VS GIANT OCTOPUS , MERCENARIES , 3-HEADED SHARK ATTACK , Z NATION ) .
Μητέρα και ανήλικη κόρη προσπαθούν να επανέλθουν μετά από διαζύγιο και βρίσκουν καινούργιο σπίτι μόλις μερικά τετράγωνα μακριά από το προηγούμενο . Η τιμή του σπιτιού ήταν τόσο δελεαστική που δεν χρειάστηκε να ρωτήσουν περισσότερες λεπτομέρειες - για αυτόν τον λόγο δεν γνωρίζουν πως 5 χρόνια νωρίτερα οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες είχαν δολοφονηθεί άγρια από το παιδί της οικογένειας το οποίο είχε καταληφθεί από σατανικό πνεύμα μεξικάνικης κούκλας που ακούει στο διεθνές σατανικό όνομα "LILITH" - επίσης δεν μαθαίνουν ποτέ πως το καινούργιο τους σπίτι είναι ακριβής ρέπλικα του σπιτιού που χρησιμοποιήθηκε στο HOUSE (1986) .
H Jaime Pressly ( POISON IVY: THE NEW SEDUCTION , NOT ANOTHER TEEN MOVIE , DOA: DEAD OR ALIVE , MY NAME IS EARL ) είναι η Alyson Simon . Συγγραφέας που δεν την βλέπουμε ποτέ να γράφει - μάλλον κάνει διάλλειμα - και φρέσκο-χωρισμένη από τον σύζυγό της λόγω απιστίας του δεύτερου . Έχει την κηδεμονία της αχώνευτης κόρης της αλλά είναι ακόμη ερωτευμένη με τον πεταχτούλη Jonathan .
O Patrick Muldoon ( STARSHIP TROOPERS , STIGMATA , THE SECOND ARRIVAL ) είναι ο Jonathan . Ζει παρέα με την νέα του σύντροφο αλλά δεν αργεί να επιστρέψει στην αγκαλιά της γυναίκας του όταν η σατανική κούκλα εκπαραθυρώσει την συμπληρωματική περσόνα που συμπληρώνει το καστ προς χάριν της ροής του σεναρίου . Χωρίς πολλά-πολλά . Την ώρα που θρηνούσε τον χαμό της συντρόφου του η Alyson τον ρωτάει αν ήταν κάτι σοβαρό και εκείνος δεν μπαίνει καν στον κόπο να απαντήσει .
Βλέποντας τον Patrick το πρώτο που σκέφτεται κάποιος είναι το "που τον βρήκαν αυτόν τον ψεύτο Rob Low ;" και μετά "ά ναι , ήταν και στο STARSHIP TROOPERS" . Λόγω της συμπαθητικής του εμφάνισης (και επειδή θα κοστίζει λιγότερο από τον αληθινό Rob Low) , παίζει συνήθως σε χριστουγεννιάτικες ταινίες , ή σε ταινίες με σκυλιά που συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι , ή σε εμετικό συνδυασμό των παραπάνω .
Η δεκάχρονη τότε Kylie Rogers είναι η μικρή Jaime . Αν δεν την χώνευε κάποιος αρχικά , μετά την κατάληψη από την σατανόκουκλα γίνεται 10 φορές χειρότερη και αποκτά γκόθικ γκαρνταρόμπα και λαιμό που στρίβει 180 μοίρες . Δεν φτάνει στο σημείο να δολοφονήσει κάποιον , καθώς η κούκλα αναλαμβάνει αποκλειστικά το ξεκαθάρισμα των δευτερευόντων χαρακτήρων . Αν πειράξει κάποιος την κούκλα κινδυνεύει και η σωματική της ακεραιότητα .
----------------
ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟΙ ΡΟΛΟΙ:
Η Marina Sirtis ( STAR TREK: THE NEXT GENERATION ) είναι η συμπαθητική γειτόνισσα Janine . Ζει μαζί με τις γάτες της , αλλά όταν τις βρίσκει ξεπετσιασμένες στον κήπο της καταλήγει με κομμένο λαιμό στο παρτέρι .
Ο Tobin "Jigsaw Killer" Bell ( SAW SAGA ) είναι ο παιδοψυχολόγος δόκτωρ Freeman . Όταν καταλαβαίνει πως οι κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου από την μητέρα του σκασμένου είναι ψέματα είναι πολύ αργά καθώς βρίσκεται με ένα ψαλίδι καρφωμένο στην πλάτη του . Το μουστάκι που κοσμεί το πρόσωπό του τον κάνει περισσότερο να μοιάζει με τον Albert Fish (κάποιον δηλαδή που προτιμάει να τρώει παρά να βοηθάει παιδάκια) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.