Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ISLE OF THE DEAD (2016)


Γραμμένο για το μεταμεσονύκτιο/εορταστικό πρόγραμμα Οκτωβρίου του SYFY από τον Jacob Cooney ( APOCALYPSE POMPEII , AGE OF TOMMOROW , 3-HEADED SHARK ATTACK ) και Brandon Trenz ( σεναριογράφος/σκηνοθέτης της κολεγιακής κλανοκωμωδίας ALPHA HOUSE ) .
Σκηνοθετημένο από τον Nick Lyon ( SPECIES: THE AWAKENING , ZOMBIE APOCALYPSE , RISE OF THE ZOMBIES , HERCULES REBORN ) .
Το 1945 είχε γυριστεί ομώνυμη ταινία με πρωταγωνιστή τον Boris Karloff και αφορούσε ένα αποκλεισμένο από τις αρχές Ελληνικό νησί κατά την διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων όπου οι πανουκλιασμένοι κάτοικοι ανησυχούν έξτρα για την ύπαρξη θηλυκού βρικόλακα μέσα στην κλειστή τους κοινότητα .
Στρατιωτική ομάδα σκληροτράχηλων Navy Seals αναλώσιμων στέλνονται σε αποστολή επιστροφής απόρρητων εγγράφων από εγκαταλειμμένη επιστημονική βάση νησιού του Νοτίου Ειρηνικού χωρίς πληθυσμό . 10 χρόνια νωρίτερα βιολογικό πείραμα βγήκε εκτός ελέγχου και οι άνθρωποι που απάρτιζαν την ερευνητική βάση του στρατού μεταμορφώθηκαν σε νεκροζώντανους κανίβαλους . Μοναδικός επιζώντας ο επιστήμονας και υπεύθυνος για την πορεία του πειράματος ο οποίος υποδέχεται με ευχαρίστηση τους νέους επισκέπτες .
Ο D.C. Douglas ( TITANIC 2 , SHARKNADO 2: THE SECOND ONE , Z NATION ) είναι ο δόκτωρ/Λοχαγός Aiden Wexler . Ανακάλυψε το φάρμακο που θα εξαλείψει τον θάνατο μια δεκαετία νωρίτερα , αντιστρέφοντας τα συμπτώματα του παθογόνου το οποίο προκαλεί τον θάνατο - δικής του ανακάλυψης επίσης - αλλά δεν έμεινε κανένας άλλος ζωντανός πάνω στο νησί για να μοιραστεί την χαρά του . Όσοι απέμειναν βρίσκονται σε κάποια μη αναστρέψιμη κατάσταση , αλλά μερικοί επικοινωνούν ακόμη και κάποιοι έχουν ιδρυματοποιηθεί . Ο Douglas βρίσκεται κλεισμένος και μολυσμένος μέσα στο εργαστήριό του περιμένοντας μάταια την βοήθεια .
Μπόνους οικογενειακού δράματος μέσα στο όλο κλίμα ζομπονόπερας δίνει το γεγονός πως μέσα στην ομάδα βρίσκεται και η κόρη του επιστήμονα Mikaela ( η WWE Diva Maryse Mizanin - SHARKNADO 3: OH HELL NO! , THE MARINE 5: BATTLEGROUND ) την οποία είχε να δει από μικρό κοριτσάκι . Επίσης κατά παράδοση ο στρατός σκοπεύει να βομβαρδίσει το νησί στο διάστημα αν η ομάδα δεν δώσει σήμα ζωής σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή .
Ο D.C. Douglas όταν δεν βρίσκεται στα πλατό ταινιών της Asylum , κάνει φωνές για χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών . Είναι δημοφιλής από τον ρόλο της φωνής του Albert Wesker ( Wesker - Wexler , ε; ) στα τελευταία RESIDENT EVIL , και για αυτόν τον λόγο πρότεινε στους παραγωγούς της Asylum να κάνουν μια ταινία με ζόμπι που να έχει την ατμόσφαιρα του βιντεοπαιχνιδιού . Εκείνοι δέχτηκαν μιας και τον είδαν με ξανθό βαμμένο και τραβηγμένο πίσω μαλλί (όπως και ο Wesker) και εσύ απολαμβάνεις το αποτέλεσμα της ιδέας του Douglas .
ΤΑ ΖΟΜΠΙ :
Όσοι δεν έχουν γίνει οικόσητοι έχουν το προσωνύμιο "ανωμαλίες" από τον δόκτωρ Wexler και κρατούνται μέσα σε κλουβιά - ή περιφέρονται κάπου στην ζούγκλα . Οι "μολυσμένοι δεν βρίσκονται σε διάφορα σημεία σήψης , αλλά έχουν το στυλ ανθρώπου που έχει πολλά λεφτά να ξοδέψει μια φορά τον χρόνο για να βάλει λατέξ φουσκάλες στα μούτρα του . Ανήκουν στους δρομείς/παρκουρίστες μανιακούς χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα εμπόδια να προσπεράσουν από πάνω . Οι λευκοί φακοί επαφής επαυξάνουν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα γκοθάδικου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.