Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

SIREN (2016)


Γραμμένο από τον David Bruckner ( THE SIGNAL , V/H/S , SOUTHBOUND ) και βασισμένο στο σενάριο της μικρής ιστορίας "Amateur Night" που πρωτοείδαμε στο V/H/S (2012) .
Σκηνοθετημένο από τον Gregg Bishop ( DANCE OF THE DEAD , V/H/S VIRAL ) .
Πάρτι εργένηδων καταλήγει σε κραυγές αγωνίας για επιβίωση , καθώς οι καλοί φίλοι μεταφέρουν την καλή τους διάθεση από αποτυχημένο στριπτιζάδικο σε απομονωμένο-στο-δάσος οίκο ανοχής ο οποίος είναι βιτρίνα για σατανική αίρεση .
Ο Jonah ( Chase Williamson - JOHN DIES AT THE END , THE GUEST ) παντρεύεται και ο αδελφός του ο οποίος είναι και κουμπάρος αναλαμβάνει να οργανώσει την τελευταία του βραδιά ως εργένη σε κάποιο υπόγειο καταγώγιο λόγω χαμηλού προϋπολογισμού εξόδων της όλης φιέστας . Ανάμεσα σε ευτραφείς/ατσούμπαλες χορεύτριες θα γνωρίσουν έναν άντρα ο οποίος τους προτείνει να τον ακολουθήσουν σε ένα μέρος όπου η διασκέδαση τους θα είναι σίγουρη και θα έχουν να το θυμούνται για πάντα .
Εκεί ο Jonah θα γίνει αποδέκτης ιδιωτικού χορού από μια ιδιαίτερη κοπέλα και οι φίλοι το μόνο που θα πρέπει να κάνουν είναι να πληρώσουν με το να χαρίσουν στον οικοδεσπότη τους , τον κύριο Nyx , την πιο χαρούμενη ανάμνηση που έχουν από την μητέρα τους .
Φυσικά όταν ο Jonah έρθει απανωτά σε 10 οργασμούς από το σόου που απόλαυσε - κυρίως μέσα στο κεφάλι του - μέσω του τραγουδιού της άγνωστης κοπέλας , θα αποφασίσει να το παίξει ιππότης και να την σώσει από την μοίρα της απελευθερώνοντας τη από τα μυστικιστικά δεσμά που έχει περασμένα στον αστράγαλό της . Αναμενόμενα η κατά τα άλλα σιωπηλή κοπέλα θα αποκαλύψει την πραγματική της φύση κατασφάζοντας τους διώκτες της , ενώ θα ζευγαρώσει με κάπως ανορθόδοξο τρόπο με τον νέο της αγαπημένο κλειδώνοντας έτσι την επαφή τους για τα χρόνια που έρχονται .
O Justin Welborn ( PLAGUE OF THE DAMNED , THE FINAL DEASTINATION , THE CRAZIES ) είναι ο μυστηριώδης κύριος Nyx . Μέγας τελετάρχης του επαρχιακού μπουρδέλου/της σατανικής αίρεσης ο οποίος τυχαίνει να έχει παγιδέψει μια δαιμονική οντότητα η οποία έχει τα μυθικά χαρακτηριστικά της Σειρήνας . Οι χαρακτήρες που κυκλοφορούν μέσα στο οίκημα θα μπορούσαν να είναι μέρος ενός διευρυμένου - σχεδόν κλάϊβμπαρκερικού - σύμπαντος για περαιτέρω εξερεύνηση των ιστοριών τους , αλλά όλα καταλήγουν πνιγμένα στο αίμα λόγω της βιασύνης των 82 λεπτών που κρατάει η ταινία .
Ο Jonah μπορεί να παντρεύεται την αγαπημένη του στο τέλος αλλά ο κώλος του δεν μπορεί να ξεχάσει εκείνη την νύχτα μέσα στον λάκκο ...

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.