Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

THE CROOKED MAN (2016)


Γραμμένο/χρηματοδοτημένο από τον σεναριογράφο/παραγωγό Jeffrey Schenck ( από τις 44 ταινίες που έχει ξεράσει η "πένα" του οι 19 είναι χριστουγεννιάτικες σάχλες , οι άλλες μισές είναι με σκυλιά που φέρονται σαν άνθρωποι και σώζουν τις γιορτές , ενώ οι υπόλοιπες είναι εφηβικές κομεντί χαμηλού κόστους - έχει συμβάλει στο μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα του Syfy με τα JERSHEY SHORE SHARK ATTACK και FINDERS KEEPERS ) .
Σκηνοθετημένο από τον Jesse Holland ( YELLOWBRICK ROAD ) .
12χρονα κοριτσάκια διασκεδάζουν σε πυτζάμα πάρτι όταν η ανήλικη οικοδέσποινα έχει την φαεινή ιδέα να τσεκάρουν ένα καταραμένο τραγούδι στο ίντερνετ το οποίο έτσι και το πεις πεθαίνεις .
Η μικρή Olivia δέχεται την πρόκληση της φίλης της και το τραγουδάει "προσκαλώντας" άθελά της από το ψηφιακό υπερπέραν μια σατανική οντότητα με αμφίεση 18ου αιώνα (;) η οποία ακούει στο όνομα "Στραβός Άνδρας" .
Ο ασταθής δαίμονας εμφανίζεται τρεμάμενος μέσα στο σπίτι και σκοτώνει μια από τις μικρές παραμορφώνοντας το σώμα της σαν να έχει χρησιμοποιήσει με ερασιτεχνικό τρόπο κάποιο είδος μεταφυσικού photoshop , καταστρέφοντας ταυτόχρονα την ατμόσφαιρα τρόμου είχε δημιουργηθεί στα 5 πρώτα λεπτά και δημιουργώντας ψυχολογικά προβλήματα στα υπόλοιπα παιδιά , κυρίως στην Olivia - η οποία είναι και η βασική ένοχος της δολοφονίας .
Έξι χρόνια αργότερα η πλέον 18χρονη Olivia βγαίνει από το ψυχιατρείο και επιστρέφει στο πατρικό της την στιγμή που μια σειρά ανεξήγητων φόνων διαταράσσει για άλλη μια φορά την ηρεμία της μικρή πόλης .
Ο Michael Jai White ( SPAWN , UNDISPUTED II , BLOOD AND BONE , ANDROID COP , FALCON RISING , SKIN TRADE ) είναι ο Milo White , ο άρπα-κόλα συμπληρωματικός χαρακτήρας που ανέβασε το τραγούδι/αστικό μύθο/meme στο ίντερνετ χωρίς να ξέρει τι επιπτώσεις θα έχει αυτή του η πράξη και ο οποίος όταν αποφάσιζει να κατεβάσει το βίντεο είναι πλέον αργά . Δεν βγάζει ούτε μια φορά τα ρούχα του και δεν παίρνει ποτέ ματωμένη εκδίκηση πλακώνοντας τον "Στραβό Άντρα" .
Κλασική συνταγή , άνευρη εκτέλεση , ψηφιακό μακελειό - θα ήταν ευτύχημα να μη βγει και δεύτερο αλλά η κατάρες των κατευθείαν-σε-dvd συνεχειών δεν τελειώνουν ποτέ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.