Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

INCARNATE (2016)

Γραμμένο από τον Ronnie Christensen ( DARKTIDE ) και σκηνοθετημένο από το 2013 από τον Brad Peyton ( JOURNEY 2&3 , SAN ANDREAS - ο οποίος μετά το μεταφυσικό διάλλειμα του INCARNATE συνεχίζει το χόμπι του σκηνοθετώντας τρεις ταινίες απανωτά με πρωταγωνιστή τον Dwane "The Rock" Johnson , αφού τα 5 εκατομμύρια που χρειάστηκαν για την παραγωγή του συγκεκριμένου επιχειρήματος έγιναν 3 με μαγικό τρόπο στις αίθουσες προβολής του Δεκέμβρη του 2016 ) .
Ο Aaron Eckhart ( THE DARK KNIGHT , BATTLE LOS ANGELES , OLYMPUS HAS FALLEN ) είναι ο παράλυτος από-τη-μέση-και-κάτω ερευνητής της "άλλης πλευράς" , δόκτωρ Ember . Χάνει τα πόδια του και την οικογένειά του μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα , αλλά αποκτάει ταυτόχρονα έναν καινούργιο φίλο : ο μεταμφιεσμένος σε άνθρωπο δαίμονας που οδηγούσε το άλλο αυτοκίνητο και ακούει στο όνομα "Maggie" προσκολλάται πάνω του και θέλει να του καταστρέψει εντελώς την ζωή καταλαμβάνοντας ανθρώπους μέχρι να ξανασυναντηθούν για την τελική αναμέτρηση μέσα στο υποσυνείδητο ενός μικρού αγοριού ( David Mazouz - ο νεαρός Bruce Wayne του GOTHAM ) .
Ο γιατρός έχει την ικανότητα (και την βοήθεια της τεχνολογίας) να μπαίνει μέσα στο υποσυνείδητο "ασθενών" οι οποίοι έχουν καταληφθεί από δαίμονες και να τους πείθει να πάρουν το κόκκινο χάπι για να επιστρέψουν πίσω στον αληθινό κόσμο .
Η Carice van Houten ( GAME OF THRONES ) είναι η μητέρα του μικρού Cameron , Lindsey . Χωρισμένη από τον αλκοολικό πατέρα του ανήλικου δαιμονισμένου και αποφασισμένη να δεχτεί οποιαδήποτε βοήθεια , στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτή του ανάπηρου ονειρευτή με τα ηλεκτρόδια στις ρόγες και την ομάδα από 30ρηδες έφηβους τεκνομάγους που φροντίζουν να σταθεροποιούν την λειτουργία του σώματός του εκτός του ψυχο-μάτριξ .
Δυστυχώς μέχρι να σημειωθεί το πρώτο κρούσμα του θανατηφόρου παθογόνου το οποίο θα εξολοθρεύσει κάθε 40ρη που φτιάχνει ταινίες ή που γράφει για αυτές , θα είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε στην ρετρο-αγχολυτική εποχή του "θυμάμαι" η οποία δεν μπορεί να μετρήσει πέρα από την δεκαετία του '80 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.