Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

5 HEADED SHARK ATTACK (2017)


Γραμμένο από τον Jacob Cooney ( βοηθός σεναριογράφου στα FLASHFORWARD , MEDIUM ) και τον Asylum-ικό Bill Hanstock ( APOCALYPSE POMPEII , AGE OF TOMORROW , 3 HEADED SHARK ATTACK ) .
Σκηνοθετημένο για το μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα του Syfy από τον πρωτοεμφανιζόμενο Nico De Leon .
Πεντακέφαλος καρχαρίας φρικιό (που εμφανίζεται αρχικά με 4 κεφάλια , αλλά στα 40 λεπτά βγάζει ένα ΠΕΜΠΤΟ κεφάλι στην ουρά(!) χωρίς καμία ιδιαίτερη επιστημονική εξήγηση - εγώ θα κρατήσω τα προσχήματα και θα πω πως φταίει η μόλυνση στις θάλασσες) τρομοκρατεί τις ακτές του ειδυλλιακού Πουέρτο Ρίκο μετατρέποντας τα αισθησιακά αι-γιαι-γιαι-γιάι σε κραυγές αγωνίας για τους ηλιοκαμένους λουόμενους που έχουν πάντα ενεργό το ένστικτο της αυτό-διασκέδασης .
O επαίσχυντος ιδιοκτήτης τοπικού ενυδρείου Thaddeus Marshall θεωρεί καλή ιδέα να πιάσει ζωντανό τον γιγαντιαίο καρχαρία για να τον εκθέσει στον κόσμο με το αζημίωτο . Στην διάρκεια του κυνηγιού ένας νεαρός εκπαιδευόμενος του ενυδρείου χάνει την ζωή του μέσα σε ένα από τα 4 στόματα ξεκινώντας έτσι τον αιματηρό κύκλο της κρυπτοζωικής βίας .
Ο καρχαρίας αποτρελαίνεται και αρχίζει να αναποδογυρίζει αλιευτικά πλοία στην προσπάθειά του να ξαναγευτεί ανθρώπινο κρέας (ενώ ταυτόχρονα επιδίδεται σε υποθαλάσσιες μάχες με άλλες ψηφιακές φάλαινες και καρχαρίες) .
Στο κυνήγι του καρχαρία θα προστεθεί η εμπειρία του τοπικού ξεναγού/κυνηγού καρχαριών και γενικότερα ανέμελου χαρακτήρα που ζει με τους δικούς του κανόνες Red ( Chris Bruno - THE DEAD ZONE , THE CELL 2 ) , ο οποίος γίνεται και ο τελικός τιμωρός του δολοφονικού κτήνους με πατροπαράδοτο συνδυασμό τσιγκέλι/δυναμίτη .
Ο επίσης ηρωικός εκπρόσωπος τους νόμου , ο λιμενικός Captain  Sterling , θα προσπαθήσει και αυτός να σταματήσει με κάθε τρόπο τον θαλάσσιο κυνηγό , αδιαφορώντας για τα συμφέροντα του αδίστακτου επιχειρηματία όταν η απειλή γίνει άμεση στις δημόσιες παραλίες της περιοχής . Δεν τα καταφέρνει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.