Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

CIRCUS KANE (2017)


Γραμμένο και μερικώς χρηματοδοτημένο από τους James Cullen Bressack ( 13/13/13 , BETHANY , IF LOOKS COULD KILL ) , Sean Sellars και τον ηθοποιό Zack Ward ( SLIDERS , FREDDY VS JASON , RESIDENT EVIL: APOCALYPSE ) .
Σκηνοθετημένο με ανατροπή της τελευταίας στιγμής που δεν θα καταλάβαινε κανείς αν δεν υπήρχαν τα συνοδευτικά flashback τύπου SAW από τον asylum-ικό Christopher "Olen" Ray ( REPTISAURUS , MEGACONDA , TWO-HEADED SHARK ATTACK ) .
Η ομάδα του τρόμο-marketing της εταιρίας διανομής θεώρησε καλή ιδέα να προωθήσει την ταινία με εξώφυλλο που να παραπέμπει σε δαιμονικό κλόουν τύπου Pennywise που κρατάει κόκκινο μπαλόνι .
Ο εκκεντρικός τσιρκολάνος Balthazar Kane ( Tim Abell - MEGA SHARK VS KOLOSSUS , NAVY SEALS VS DEMONS ) διοργανώνει μια βραδιά τρόμου στο απομονωμένο σπίτι τρόμου που διατηρεί σε άγνωστη τοποθεσία . Προσκεκλημένοι είναι διάφορες διασημότητες μικρού εύρους (και κόστους) οι οποίοι θα πρέπει να περάσουν μια νύχτα στο καταραμένο σπίτι του τρόμου χωρίς να φοβηθούν . Ο νικητής θα φύγει την επόμενη μέρα πλουσιότερος κατά 250 χιλιάδες δολάρια . Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως μαζί με τα χρήματα πρέπει να διαγωνιστούν και στο πως να παραμείνουν ζωντανοί καθώς ο Balthazar πέρα από περίεργος είναι και μανιακός δολοφόνος .
Ο πάλαι ποτέ ποντικομικρούλης Jonathan Lipnicki ( STUART LITTLE ) είναι ο μεγαλομικρούλης πλέον Scott , ένας από τους διαγωνιζόμενους . Το μόνο που γνωρίζουμε για αυτόν είναι πως δεν φοβάται τίποτα , σηκώνει βάρη και πως διατηρεί ακόμη εκείνο το όχι και τόσο πια γλυκό ψεύδισμα που είχε όταν ήταν παιδάκι μεταξύ 1996 και 2002 . Οι υπόλοιποι δυσάρεστοι χαρακτήρες του καστ είναι και-καλά αναγνωρίσιμοι bloggers , vloggers , gamers και γενικότερα απροσάρμοστοι τύποι που έχουν ανάλογο κοινό απροσάρμοστων ατόμων που ασχολούνται με ταινίες τρόμου . Το κάλεσμα τους στο μαγικό σπίτι του τρόμου θα αναβιώσει υποτίθεται την φήμη του Balthazar ο οποίος θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μοιράζοντας τα βίντεο με την εμπειρία του κάθε ενός στο διαδίκτυο .
ΛΟΙΠΟΙ B' ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ:
Ο Richard Moll ( THE BARBARIANS , THE HOUSE , GHOST SHARK ) κάνει τον "Χλωμό Άντρα" . Υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους στο σπίτι του τρόμου προσθέτοντας ατμόσφαιρα μπάτλερ Adams Family .
Ο Paul Logan ( BLAZING FORCE , L.E.T.H.A.L. LADIES: RETURN TO SAVAGE BEACH , THE CURSE OF THE KOMODO , MEGA PIRANHA , CODE RED , THE HORDE , COBRAGATOR ) είναι ο Valentine . Ο μασίστας του τσίρκου που διατηρούσε το Balthazar στην δεκαετία του '80 . Εμφανίζεται σε βοηθητικό flashback video λίγων λεπτών . Μετά από έναν έντονο τσακωμό τους χάνει την ζωή του και το τσίρκο καταστρέφεται μαζί με την καριέρα του Balthazar μέσα σε μια μεγάλη φωτιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.