Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

PLAN Z (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο ως πρόβα για αντιμετώπιση κάποιας πιθανής αποκάλυψης από τον ηθοποιό/παραγωγό/σκηνοθέτη Stuart Brennan ( THE REVEREND , THE ZOMBIE KING ) .
Ο Craig ( Stuart Brennan ) είναι ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας ο οποίος έχει φροντίσει να έχει μαζέψει αρκετά εφόδια και τρόφιμα στο σπίτι του για εκείνη την κακιά στιγμή που οι νεκροί θα περπατήσουν στη γη . Έχει τα κατάλληλα εργαλεία για όλες τις δουλειές και γνωρίζει τους πιο σύντομους δρόμους διαφυγής στην περιοχή του . Αυτό φυσικά τον περιορίζει κάπως στις διαπροσωπικές του σχέσεις με αποτέλεσμα να είναι συνήθως μόνος του . Βρίσκεται ξαφνικά στο κέντρο μιας επιδημίας μεταλλαγμένου ιού γρίπης με την επεκτατική ονομασία Attila που μετατρέπει τους ανθρώπους σε μανιακούς κανίβαλους και επιτέλους οι προσπάθειές του ανταμείβονται με τον πιο δραστικό τρόπο . Μαζί με τον καλύτερό (και μοναδικό) του φίλο Bill θα προσπαθήσουν να επιζήσουν της αιματοβαμμένης παράνοιας που επικρατεί στους δρόμους του Λονδίνου (στοκ πλάνα , όλα συμβαίνουν κάπου στη Σκοτία) και να επιβιώσουν με κάθε τρόπο στον νέο κόσμο που ξημέρωσε .
Δυστυχώς ο Stuart θεώρησε καλή ιδέα να δείξει πόσο πολίτης του κόσμου είναι με το να βάλει σκηνές από αληθινές τοποθεσίες των ταξιδιών του ανά τον πλανήτη (Σικάγο , Ιταλία και Γαλλία) , αφήνοντας έτσι σε δεύτερη μοίρα τις όποιες δυνατές σκηνές θα μπορούσε να έχει κάνει με νεκροζώντανους .
Τα ζόμπι αποτελούνται από τους γνωστούς τετραπληγικούς οι οποίοι προσπαθούν να πάνε στην τουαλέτα όσο πιο γρήγορα τους επιτρέπει η κατάστασή τους .
Καθόλου λάτεξ πέρα από δύο εξαιρέσεις και τα ρούχα είναι καθαρά σχεδόν σε όλους τους κομπάρσους (μάλλον επειδή βρισκόμαστε ακόμα στις πρώτες 28 μέρες της επιδημίας) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.