Τρίτη 28 Μαΐου 2024

NEVER HIKE ALONE 2 (2023)

 












Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Vincente DiSanti. Τρίτο μέρος της crowdfanded ανεπίσημης σειράς ταινιών φόρος τιμής στο Friday the 13th slasher-verse, αυτή τη φορά σε διάρκεια κανονικής ταινίας.

38 χρόνια μετά τα αιματοβαμμένα γεγονότα του JASON LIVES: FRIDAY THE 13th PART VI (1986) ο Tommy Jarvis (Thom Mathews) επιμένει πως ο παρανοϊκός με την μάσκα του χόκεϋ συνεχίζει την ανήλεη σφαγή αθώων στην περιοχή γύρω από την καταραμένη λίμνη. Οι εφιάλτες συνεχίζονται χωρίς σταματημό και το σπίτι του έχει αποκτήσει ταπετσαρία από αποκόμματα εφημερίδων σχετικά με εξαφανίσεις που συνδέονται με πολύχρωμες κλωστές σαν τους ταραγμένους νευρώνες του εγκεφάλου του. Ολοκληρώνοντας την τριλογία η άνω της μιας ώρας διάρκειας παραγωγή συνδέει τις προηγούμενες μικρού μήκους ιστορίες και προσφέρει θέαμα "κανονικής" συνέχειας με τους ταλαίπωρους από το πέρασμα του χρόνου πρωταγωνιστές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προσπαθώντας να επιβιώσουν του εφιάλτη - συνεχίζοντας από την σκηνή δράσης στο περιορισμένο χώρο ενός ασθενοφόρου του NEVER HIKE ALONE (2017),στον γενικό χαμό ενός ολόκληρου νοσοκομείου.

Ο Vincent Guastaferro (JASON LIVES: FRIDAY THE 13th PART VI) επιστρέφει ως ο συνταξιούχος σερίφης ο οποίος βρίσκει φριχτό θάνατο στα χέρια του φανταστικού διώκτη που αποκαλύπτεται αληθινός όταν είναι πολύ αργά.

Η Anna Campbell (JASON RISING: A FRIDAY THE 13th FAN FILM) είναι η χαροκαμένη μάνα και ιατρός η οποία αγωνιά για την τύχη του φωτογράφου γιού της που έχει γίνει ήδη αποκεφαλισμένο παγωτό/τρόπαιο από το NEVER HIKE IN THE SNOW (2020).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.