Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

JASON RISING: A FRIDAY THE 13th FAN FILM (2021)

 











Γραμμένο από τους Robert Blanche (ZOMBIE APOCALYPSE, BERMUDA TRIANGLES, STORMAGEDDON, THE BRAIN THAT WOULDN'T DIE remake), Maurice J. Cardwell (SHOGUN ELITE OBSIDIAN BLADE) και Vincente DiSanti (NEVER HIKE ALONE). Σκηνοθετημένο από τον επίσης συμπληρωματικό ηθοποιό James Sweet (Z NATION, NEVER HIKE ALONE 2). Αναφορικό σε αρκετές στιγμές και αναλογικά αιματοβαμμένο με τον ορθόδοξο retro τρόπο αποτελεί άλλη μια δυνατή προσθήκη στα fan films που αποδεικνύονται καλύτερα από τις τεράστιες και άψυχες παραγωγές του slasher εμπορικού προνομίου. Τα γεγονότα ακολουθούν το τέλος του FRIDAY THE 13th: THE FINAL CHAPTER (1984) αλλά όχι 40 χρόνια μετά όπως τα NEVER HIKE ALONE. Η συνέχεια είναι άμεση και ο μεταφυσικός πήχης καβαλάει το 10 καθώς η αποκεφαλισμένη μάνα του απέθαντου κάφρου αναλαμβάνει να τον επαναφέρει στην ενεργώ δράση!

Ομάδα όχι και τόσο σκληροτράχηλων (δύο βοηθοί σερίφη και δύο US Marshalls) είναι στο κατόπι τριών γυναικών οι οποίες δραπέτευσαν από κοντινή φυλακή. Τα πράγματα παίρνουν μια αλλόκοτα αιματοβαμμένη τροπή όταν η καταδίωξη καταλήγει μέσα στον κυνηγότοπο του απέθαντου με τη μάσκα του χόκεϋ. Πέραν του Jason, οι χαρακτήρες θα βρεθούν αντιμέτωποι και με την νεκροζώντανη μητέρα του και το αλυσοπρίονό της αλα (αλλά όχι σαχλά) EVIL DEAD

Σε ρόλο από-μηχανής-συνταξιούχου, η Adrienne King (FRIDAY THE 13th, FRIDAY THE 13th PART 2) επιστρέφει ως Alice, με σκοπό να αποκεφαλίσει για δεύτερη φορά την μητέρα του Jason.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.