Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

ATTACK OF THE METH GATOR (2023)

 












Στα χνάρια των κοκαϊνομανών αρκούδων, καρχαριών και κούγκαρς, η Asylum παρουσιάζει ένα νέο εξαρτώμενο σε ψυχοενεργητικές διεγερτικές ουσίες σαρκοφάγο τερατούργημα, τον ΜΕΘ-ΓΑΤΟΡΑ ο οποίος τόσο ορέγεται μεθαμφεταμίνη όσο και ανθρώπινη σάρκα! Γραμμένο από τους Lauren Pritchard (PLANET DUNE, DOOMSDAY METEOR) και Joe Roche (ROBOT APOCALYPSE, TRANSMORPHERS: MECH BEASTS). Σκηνοθετημένο από τον πρωτοπόρο Asylum-ικό κρυπτοζωολόγο, Christopher Ray (MEGACONDA, MEGASHARK VS CROCOSAURUS, 2-HEADED SHARK ATTACK). Προτεινόμενο για εθισμένους που κατοικούν στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών και για όσους νιώθουν το καλοκαιρινό κατρουλιό αγνώστων εντός της θάλασσας ως δροσερό ρεύμα. Κυκλοφόρησε ως METHGATOR.

Κάπου στις ηλιόλουστες παραλίες της Φλόριντα, αλιγάτορας αναπτύσσει γευστική παλέτα για μεθαμφεταμίνη μετά από σύντομη επαφή με τσάντα γεμάτη με πακέτα που περιέχουν την μαγική σκόνη (η οποία κυκλοφορεί σαν καραμέλες στην συγκεκριμένη περιοχή και υπάρχει ανησυχία για εμφάνιση αληθινού μεθ-γάτορα από το πολύ stuff που κατεβαίνει στις τουαλέτες). Ακολουθεί ψηφιακή κόλαση καταστροφής και σφαγής στα βαλτοτόπια της μικρής πόλης, πρότυπος παράνομος αγώνας καρπαζιάς, αλλά και πανικός σε παρέλαση εορτασμών της Memorial Day καθώς ο δήμαρχος ποτέ δεν ακούει τις προειδοποιήσεις των "ειδικών".

Ο ΜΕΘ-ΓΑΤΟΡΑΣ:


Ο ψηφιακός μεθ-γάτορας είναι άλλο ένα τεχνολογικό θαύμα της εταιρίας των ειδικών εφε που έχει ναυλώσει η Asylum, καθώς φαίνεται πιο αληθινός από ποτέ. Οι διαστάσεις του παραμένουν ίδιες μέχρι τα τελευταία δέκα λεπτά όπου διπλασιάζεται σε μέγεθος για να εντείνει την δράση της τελικής μάχης. Γενικότερα συμπεριφέρεται σαν σκύλος και δεν ξέρω αν φταίει το μοντέλο animation που διάλεξαν στην κινησιολογία του. Τρέχει γρήγορα σαν pitbull και έχει την ικανότητα να ανεβαίνει σε κολόνες ραδιοεπικοινωνιών ως αίλουρος. Ευτυχώς δεν κουνάει την ουρά του και δεν γαβγίζει. Είναι αλεξίσφαιρος. Όταν καταπίνει ρουκέτα από rpg απλά αλλάζει δέρμα και διπλασιάζεται σε μέγεθος ανοίγοντας έτσι άλλο ένα κεφάλαιο στο τεράστιο βιβλίο της Asylum-ικής κρυπτοζωολογίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.