Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

UNCAGED (2016)


Γραμμένο από τους Mark Rapaport και Daniel Robbins - σκηνοθετημένο από τον δεύτερο .
Ο Jack Luskey έχασε τον πατέρα του σε μικρή ηλικία , κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες .
Οι φήμες λένε πως η μητέρα του τον πυροβόλησε και στην συνέχεια εξαφανίστηκε .
12 χρόνια μετά το τραγικό γεγονός ο πλέον έφηβος φοιτητής βρίσκεται στο κολέγιο και προσπαθεί να καταλάβει τι θέλει να κάνει στην ζωή του .
Στις διακοπές του χειμώνα ο Jack δέχεται μια ευχητήρια κάρτα για τα γενέθλια του στην οποία ο θείος του τον προσκαλεί να περάσει την περίοδο των διακοπών του στην καμπίνα που έχει μέσα στο δάσος .
Ο θείος Mike θα λείπει για μια εβδομάδα , οπότε είναι ευκαιρία για χαβαλέ χωρίς την επίβλεψη κάποιου μεσήλικα .
Παρέα με τους σεξουαλικά συγχυσμένους φίλους του θα πάνε το ταξίδι με σκοπό να διασκεδάσουν σαν να μην υπάρχει αύριο .
Στην πρώτη διανυχτέρευσή τους εκεί , ο Jack ξυπνάει την επόμενη μέρα γυμνός και μακριά από το σπίτι , κάτι που σταδιακά θα τον ωθήσει στο να προσαρμόσει μια μικρή κάμερα πάνω του για να δει τι κάνει τις νύχτες που πιστεύει πως υπνοβατεί .
Ανακαλύπτει το μεγάλο οικογενειακό μυστικό που στέρησε την ζωή του πατέρα του τόσα χρόνια πριν .
Στα γονίδια του τρέχει το γενετικό υλικό του λυκάνθρωπου , κάτι που θα διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια όταν δει το βίντεο που τον δείχνει να ξεκοιλιάζει έναν νεαρό άντρα .
Η κολεγιακή χοντράδα θα ελαφρύνει ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την είσοδο κάποιου ζηλιάρη γκάνγκστερ ο οποίος λέγεται Gonzo και προσπαθεί να μάθει τι δουλειά είχε ο Jack με την γυναίκα του την νύχτα του φόνου του υποτιθέμενου εραστή της .
Ο λάτεξ τρόμος τύπου UNDERWORLD που υπόσχεται το artwork του dvd εισβάλει στην οθόνη προς το τελευταίο μισάωρο της ιστορίας υπό την μορφή Lon Chaney Jr./Abraham Lincoln μουτσούνας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.