Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

THE PACK (2015)


Γραμμένο από τον Evan Randall Green ( A NIGHT OF HORROR ) και σκηνοθετημένο μέσα στα σκοτάδια από τον Nick Robertson .
Οικογένεια που ζει σε απομονωμένο αγροτόσπιτο της Αυστραλιανής επαρχίας έρχεται αντιμέτωπη με αγέλη άγριων σκύλων .
Οι Wilsons προσπαθούν όσο μπορούν να αντεπεξέλθουν στην συντήρηση του νέου σπιτιού τους αλλά η σατανική τράπεζα πιέζει και απειλεί με κατάσχεση μετά από καθυστέρηση πληρωμών έξι μηνών . Τους προσφέρουν 200 χιλιάδες δολάρια Αυστραλίας για να αγοράσουν κοψοχρονιά το οικόπεδο τους και να τους μεταφέρουν σε άλλη περιοχή . Τα λεφτά δυστυχώς βγαίνουν δύσκολα , ειδικά μετά την σφαγή του κοπαδιού προβάτων τους που αποτελούσε βασικό εισόδημα της οικογένειας , οπότε τα διλήμματα επιβίωσης διαλύουν τα μέλη της ψυχολογικά . Ο πατέρας ασχολείται με την γη , ενώ η μητέρα είναι κτηνίατρος και προσπαθεί να στήσει το ιατρείο της στο σπίτι - το πελατολόγιο είναι ισχνό όμως . Ο ανήλικος γιος προσαρμόζεται στην αγροτική ζωή , αλλά η έφηβη κόρη έχει ξενερώσει με την ζωή της και θέλει να επιστρέψει στην μεγάλη πόλη .
Η οικογένεια θα ξεχάσει τα πάντα και θα δεθεί μια και καλή όταν αγρίοσκυλα αγνώστου είδους και προέλευσης βγουν από το κοντινό δάσος με σκοπό να τους κατασπαράξουν .
Το πόσο δύσκολο είναι να δουλέψει κάποιος σκηνοθέτης με αληθινά σκυλιά (ειδικά όταν δεν πρόκειται για οικογενειακές σαχλο-κωμωδίες που τα έχουν εκπαιδεύσει να κάνουν ανθρωπομορφικές χαζομάρες) , φαίνεται στο γεγονός πως σε κάθε επίθεση τα τρεμάμενα κοντινά σε κάνουν να χάνεις τον εστιασμό σου - για αυτόν τον λόγο δεν κατάφερα να τραβήξω ούτε ένα ενδιαφέρον snapshot από την δράση που χάνεται έτσι κι αλλιώς μέσα στο σκοτάδι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.