Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

THE ZOMBIE KING (2013)


Γραμμένο από τους  Rebecca-Clare Evans , Jennifer Chippindale , George McCluskey και Lisa Strobl .
Γυρισμένο μέσα σε 21 μέρες στην Μεγάλη Βρετανία από τον Βρετανό μουσικό Aidan Belizaire ( μετά από αυτή την ταινία αγνοείται η τύχη του , μάλλον επέστρεψε στη μουσική ) .
Η ταινία ήταν να προβληθεί στο σινεμά το καλοκαίρι του 2012 , αλλά τελικά βγήκε κατευθείαν σε dvd το 2013 μόνο σε Δανία και Ολλανδία . Τέσσερα χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε σε dvd και στη Μεγάλη Βρετανία .
Ο Edward Furlong ( AMERICAN HISTORY X ) είναι ο Samuel Peters . Στην προσπάθεια του να επαναφέρει στην ζωή την νεκρή του σύζυγο καταπιάνεται με το βουντού . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αρχίσει τα πάρε-δώσε με τον θεό της Χαιρεκακίας και των αποτυχημένων καριέρων στο σινεμά Kalfu ( πάλαι ποτέ προεφηβικός σταρ και εφευρέτης του moonwalking Corey "Goonies" Feldman ο οποίος εμφανίζεται με την αμφίεση Bad που συνηθίζει να μοστράρει στα μουσικά βιντεοκλίπ του ) . Οι δυό τους συνάπτουν ανίερη συμφωνία για καταστροφή του κάτω κόσμου και επικράτηση του νεκροζώντανου χάους πάνω στην Γη , με τον Samuel να μεταμορφώνεται σε Βασιλιά των Ζόμπι για να επιβάλει την νέα τάξη πραγμάτων . Ως αντάλαγμα θα έχει δίπλα του την αγαπημένη του γυναίκα για μια αιωνιότητα .
Όλα αυτά συνδέονται με χρονική ασυναρτησία στην ανάλογη νεκρανάσταση του τοπικού πλυθησμού της μικρής πόλης όπου γίνονται τα γυρίσματα . Όταν η κυβέρνηση καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά (σύμφωνα με την σύνοψη του imdb πάντα) αποκλείει τα σύνορα της πόλης (η κυβέρνηση έπρεπε να έχει κλείσει τα σύνορα και στην πραγματική ζωή πριν προσγειωθούν οι δύο ηθοποιοί στη χώρα) με διαταγές άμεσης εκτέλεσης όσων προσπαθούν να τα περάσουν . Οι πολύχρωμοι χαρακτήρες ενός ταχυδρόμου , ενός γαλατά και ενός τροχονόμου προσπαθούν μέσω λαχταριστής φαρσοκωμωδίας να επιβιώσουν την ατυχία να έχουν τρίτους ρόλους σε αυτή την παραγωγή (στην ουσία πάνω σε αυτούς τους τρεις βασίζεται η ταινία η οποία μάλλον χρειαζόταν την επικύρωση των συνολικά 15 λεπτών εμφάνισης στην οθόνη που θα έφερναν στην διεθνή αγορά οι δύο ταλαίπωροι της αφίσας - οπότε αντί να χαθεί ως "άλλη μια ταινία με ζόμπι β' διαλογής" , χάθηκε ως "άλλη μια ταινία με ζόμπι β' διάλογής με τους Corey Feldman και Edward Furlong") .
Στην πορεία η ομάδα επιβίωσης μεγαλώνει με την προσθήκη μερικών νεαρών (ένας εκ των οποίων είναι στρατιώτης σε μυστική αποστολή με πολιτικά ρούχα) και μιας παρέας γυναικών που έχουν ταμπουρωθεί μέσα σε μια αποθήκη .
Όλοι μαζί καταλήγουν σε μια εκκλησία όπου και μαθαίνουν (μαζί με τον θεατή) την αλήθεια πίσω από την ζόμπι αποκάλυψη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.