Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

DEMON HOUSE (2018)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο με την μορφή ντοκιμαντέρ καταγραφής αληθινών γεγονότων από τον κυνηγό του μεταφυσικού στο Ghost Adventures του Travel Channel , ιδιοκτήτη του Haunted Museum στο Las Vegas , δαιμονολόγου Zak Bagans ( PARANORMAL CHALLENGE , PARANORMAL PAPARAZZI , DEADLY POSSESSIONS ) .
Ο Zak μετά την πάνω από 10 χρόνια καριέρα του στην χαρτογράφηση της άλλης πλευράς της πραγματικότητας (και ενώ συνειδητοποίησε πως δεν πρόκειται να βγάλει αρκετά χρήματα ως dj γάμων στο Las Vegas) έχει ερευνήσει πάνω από χίλιες περιπτώσεις κατάληψης από δαιμονικές οντότητες . Θεωρεί τον εαυτό του αυθεντία σε ότι έχει να κάνει με φαντάσματα και δαιμονολογία . Το γεγονός όμως που του "γάμησε" το μυαλό όπως ισχυρίζεται ο ίδιος στην εισαγωγή της ταινίας , διαδραματίστηκε μέσα στο σπίτι που βρισκόταν στο νούμερο 3860 της οδού Carolina στο Gary της Indiana .
Η υπόθεση κατάληψης της μαύρης οικογένειας που ζούσε εκεί το 2011 πριν αγοράσει το σπίτι ο Bagans έγινε γνωστή στην Αμερικάνικη τηλεόραση το 2014 ως το Στοίχειωμα των Ammons , ή "Το Σπίτι των 200 Δαιμόνων" , ή " Το Σπίτι Δαίμονας" .
Η ανακάλυψη του συγκεκριμένου σπιτιού θεωρείται το επόμενο Amytiville από τον Zak .
Μέσα στο σπίτι παρακολουθούμε τα αλλόκοτα γεγονότα που καταγράφει με την βοήθεια στρατηγικά τοποθετημένων καμερών ο δαιμονολόγος κατά την διάρκεια της διαμονής του - ταυτόχρονα ηθοποιοί αναπαριστούν όσα όλα έχουν ισχυριστεί οι συνεντευξιαζόμενοι πως συνέβησαν το 2011 . Μέχρι την στιγμή που ο Zak αποφασίζει να κλειστεί μόνος του μέσα στο σπίτι και να κοιτάζει μέσα από μια κάμερα με Night vision το απόλυτο σκοτάδι . Ο Zak χάλασε τα μάτια του από αυτή την καλή ιδέα αντιμετώπισης του σατανά , καθώς αλληθώρισε με το που πετάχτηκε μια μαύρη μάζα μέσα από τον τοίχο και πλέον φοράει γυαλιά με πρίσματα λόγω της μόνιμης διπλωπίας που απέκτησε μέσα σε μια νύχτα .
Όσοι είχαν βοηθήσει στην έρευνα αρρώστησαν ή είχαν ατυχήματα , το συνεργείο αποχώρησε και το γύρισμα διακόπηκε . Χρειάστηκαν 3 χρόνια μέχρι να δομηθεί το τελικό αποτέλεσμα .
Όσοι εμφανίζονται μπροστά στην κάμερα υποδύονται με μεγάλη επιτυχία τους εαυτούς τους - ιδίως τα μέλη της οικογένειας που ξαναζούν την αγωνία και τον τρόμο , συναγωνιζόμενοι τον ταλαίπωρο που έχει ντυθεί 2μετρος σατανάς με το αρκουδοτόμαρο .
Το οικόπεδο όπου υπήρχε το σπίτι (γιατί ο Zak το κατεδάφισε το 2016 για να βρει την ψυχική ηρεμία του) έγινε ορμητήριο σατανιστών και έχουν τελεσθεί αρκετά τελετουργικά μαύρης μαγείας μέσα στην περίφραξη του .
Η μαύρη γειτονιά/πόλη όπου βρισκόταν το σπίτι έχει τον υψηλότερο δείκτη εγκληματικότητας και ανεργίας .
Η ταινία κατά τα άλλα θεωρείται καταραμένη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.