Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

DEVIL IN THE DARK (2017)


Γραμμένο από τον κατευθείαν-σε-dvd editor Carey Dickson ( ICE ROAD TERROR , TACTICAL FORCE , HUNT TO KILL ) .
Σκηνοθετημένο από τον επίσης κατευθείαν-σε-dvd παραγωγό/σκηνοθέτη Tim Brown ( THE CRADLE , DRIVEN TO KILL , DAMAGE , DEFENDOR ) .
Δύο απομακρυσμένα από την ζωή αδέλφια , ο Clint και ο Adam , προσπαθούν να αναθερμάνουν την σχέση τους περνώντας μια εβδομάδα οικογενειακής γαλήνης η οποία περιλαμβάνει σκληροπυρηνική πεζοπορία και κυνήγι σε ένα αχανές δάσος κάπου στην Βρετανική Κολομβία .
Ο Adam ( Robin Dunne - DAWSON'S CREEK , THE SKULLS II , AMERICAN PSYCHO II: ALL AMERICAN GIRL , SANCTUARY , DEFIANCE ) είναι ο μικρότερος και έχει έρθει πίσω στην μικρή πόλη όπου μεγάλωσε για επίσκεψη φορώντας με άγνοια κινδύνου ρέμπελο t-shirt με στάμπα τσεγκεβάρα .
Ο Clint ( Dan Payne - SMALLVILLE , STARGATE SG-1 , STARGATE: ATLANTIS , THE CABIN IN THE WOODS ) είναι ο σοβαρός ενήλικας ο οποίος έχει γυναίκα ( Briana Buckmaster - Sheriff Donna Hunscum στο SUPERNATURAL ) , δύο παιδιά και έχει αναλάβει την παλιά δουλειά του πατέρα τους στην οικοδομή . Η δουλειά δεν πάει και τόσο καλά , αλλά ο Clint τα φέρνει βόλτα .
Όταν ήταν μικρά παιδιά ο Adam είχε χαθεί στο ίδιο δάσος και είχε έρθει σε επαφή με τοπική δαιμονική οντότητα η οποία απ' ότι φαίνεται υπάρχει μόνο στο μυαλό του και στο εξώφυλλο του dvd μέχρι να φτάσει στα 50 λεπτά (από τα 78 της συνολικής διάρκειας) η επανασύνδεση των δύο χαρακτήρων . Δεν θυμάται και πολλά από την τραυματική εμπειρία , αλλά έχει καθημερινούς εφιάλτες και μισεί το κυνήγι , οπότε πηγαίνει με το ζόρι την επόμενη μέρα της άφιξής του στο πατρικό . Δεν έφτιαξε ποτέ την σχέση του με τον πατέρα του παρόλο που εκείνος ρώταγε για αυτόν μέχρι να πεθάνει .
Μακριά από τον θόρυβο του πολιτισμού τα αδέλφια θα πρέπει να συμφιλιωθούν με το παρόν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ανταπεξέλθουν στον θανάσιμο κίνδυνο που τους περιμένει μέσα σε μια σκοτεινή σπηλιά πλαισιωμένη από κέρατα ελαφιών ανάμεσα σε ρίζες . Το πλάσμα (το οποίο δεν βλέπουμε ποτέ καθαρά και δεν μαθαίνουμε ποτέ κάτι για αυτό) θέλει τον Adam και καταφέρνει να τον παρασύρει μέσα στην φωλιά του , αφήνοντας τον Clint μοναδικό πρωταγωνιστή μιας αγωνιώδους καταδίωξης με μεταφυσικές προεκτάσεις και τον χρόνο επιβίωσης να μετράει αντίστροφα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.