Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

DEMON EYE (2019)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο με επηρεασμένη ατμόσφαιρα από τις κατευθείαν-σε-κινητό ιαπωνικές ταινίες φαντασμάτων του τέλους της δεκαετίας του '90 από τον Ryan Simons ( SEIZURE ) .
Η νεαρή Sadie ( Kate James ) , επιστρέφει στο πατρικό της σε κάποιο dark-wave βαλτοτόπι στην μίζερη Βρετανική επαρχεία με σκοπό να ζήσει και να δουλέψει εκεί αναλαμβάνοντας την κληρονομιά της .
Έχει μετακομίσει από την Αμερική , οπότε τα αγγλικά της είναι πιο εύκολα στην κατανόηση από την βαριά προφορά της ντόπιας γλωσσολαλιάς .
Πιάνει δουλειά σε μια τοπική εφημερίδα που είναι μέσης κυκλοφορίας μεταφυσικό ταμπλόιντ .
Πρέπει να γράψει ένα άρθρο για έναν τοπικό θρύλο και πρέπει να το παραδώσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα , άσχετα αν είναι αλήθεια η όχι .
Ανακαλύπτει ένα καταραμένο μενταγιόν το οποίο συνδέεται άμεσα με την οικογένειά της (ο πατέρας της ήταν περίεργος τύπος που έκανε παρέα με ακόμη πιο περίεργους τύπους - η Sadie πήγε μικρή στην άλλη άκρη του κόσμου για να γλυτώσει) , γεγονός που απελευθερώνει από το υπερπέραν μια καμμένη μάγισσα η οποία επιστρέφει απανθρακωμένη για να της κάνει την ζωή κόλαση .
Η Sadie εκμεταλλευόμενη της μαγικές/σέξι ιδιότητες που της προσδίδει το μενταγιόν καταφέρνει να κλέψει το ομορφόπαιδο/συνάδελφο στην εφημερίδα Dan από την έγκυο φίλη του Faye ( η μόνη ίσως αναγνωρίσιμη από μικρούς ρόλους/περάσματα Ellie Goffe στα ELIMINATORS , GUN SHY , THE MARINE 6: CLOSE QUARTERS ) , αλλά για να γλυτώσει από την κατάρα που έφτασε τον πατέρα της στην αυτοκτονία θα πρέπει να αυτοτυφλωθεί (κάτι το οποίο προτείνεται και για όσους σκληροπυρηνικούς βιντεάδες βρίσκονται εκτός οθόνης) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.