Τρίτη 14 Μαΐου 2019

DITCH DAY MASSACRE (2016)


Γραμμένο από τους Daniel και Ryan Coughlin .
Σκηνοθετημένο από τον κάμεραμαν/ηλεκτρολόγο Joe Hendrick ( THE BIG BUST THEORY ) .
Η Jenny Bilson ( Katy Foley ) βρίσκεται στην τελευταία τάξη του γυμνασίου , τέλεια μαθήτρια και τέλεια κόρη ενός βετεράνου αστυνομικού .
Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και υπεύθυνη για τροχαίο δυστύχημα το οποίο στοίχισε την ζωή δύο ανθρώπων και οδήγησε στην παράνοια και την δίψα για ματωμένη εκδίκηση τον μοναδικό επιζώντα της άγνωστης οικογένειας . Δεν σταμάτησε ποτέ να βοηθήσει και ο μπαμπάς την κάλυψε .
Δύο χρόνια βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της και όταν οι γονείς της λείψουν για μερικές ώρες , ακολουθεί την συμβουλή του αγοριού της και διοργανώνει ένα μεσημεριανό κοπάνα-πάρτι για 6 .
Τρία αμήχανα ζευγάρια τοποθετημένα σε ακατάλληλες μεταξύ τους περιπτύξεις στα δωμάτια του σπιτιού περιμένουν την θεία καταδίκη του παλαβού .
Ο Bill Oberst Jr. ( NUDE NUNS WITH BIG GUNS , ABRAHAM LINCOLN VS ZOMBIES , KRAMPUS: THE CHRISTMAS DEVIL ) είναι ο χαροκαμένος Vick . Έχασε γυναίκα και παιδί άδικα . Ετοιμάζεται για την μεγάλη στιγμή της εκδίκησης κάνοντας γυμναστική . Του αρέσουν τα μήλα και τα τσεκούρια . Επισκέπτεται το πάρτι της Jenny κρατώντας ένα και από τα δύο .     
Τα χειροπιαστά ειδικά εφέ σώζουν την όλη αδιαφορία της κοπάνας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.