Σάββατο 4 Μαΐου 2019

HAPPY DEATH DAY 2U (2019)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Christopher Landon ( PARANORMAL ACTIVITY: THE MARKED ONES , SCOUTS GUIDE TO THE ZOMBIE APOCALYPSE ) .
Σύμπραξη UNIVERSAL και Blumhouse Productions με την πλάστιγγα να γέρνει περισσότερο προς νεανική ερωτική κομεντί παρά τον τρόμο και τον σκηνοθέτη να έχει ανακοινώσει και τρίτη ταινία .
Στην δεύτερη ταινία/μέρα της slasher μορμότας μαθαίνουμε πως υπεύθυνος για όλο το χωροχρονικό μπάχαλο είναι ο δευτερεύοντας χαρακτήρας Ryan Phan ( Phi Vu - KICKBOXER: VENGEANCE , LOGAN ) , φίλος του Carter ( Ishrael Broussard - EXTINCTION ) πλέον γκόμενου της πρωταγωνίστριας από την προηγούμενη . Για τις ανάγκες της διπλωματικής εργασίας του στις επιστήμες ο Ryan είναι υπεύθυνος ενός πειράματος με κωδική ονομαδία SISYPHUS (για συντομία το λέει SISSY - οπότε στην ελληνική μετάφραση οι χοντρές πλάκες ΣΙΣΥΦΟΥ-ΑΔΕΛΦΟΥΛΑΣ είναι αναπόφευκτες) που μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση χρόνου σε μοριακό επίπεδο - με τις ανάλογες αιματοβαμμένες συνέπειες του φαινόμενου της πεταλούδας σε επανάληψη και την κωμωδία να περνάει σε κβαντικά επίπεδα διπλών χαρακτήρων για έξτρα ανακούφιση γέλιου σε όλες τις διαστάσεις .
Ο κουκουλοφόρος με την babyface μάσκα της μασκότ της κολεγιακής ομάδας και το κουζινομάχαιρο όμως καραδοκεί σε κάθε τροπή που παίρνει το σενάριο της επαναλαμβανόμενης φάρσας .
H Jessica Rothe ( LA-LA LAND ) επιστρέφει ως Tree Gelbman . Ενώ αρχικά φαινόταν πως στην δεύτερη ταινία θα πρωταγωνιστούσε ο Ryan , ο κβαντικός δαρβινισμός έστρεψε την προσοχή ξανά στην ζωή της Tree .
Αυτή τη φορά η μέρα των γενεθλίων της επαναλαμβάνεται χωρίς έλεος , αλλά σε κάποια άλλη διάσταση όπου η μητέρα της είναι ακόμη ζωντανή - οπότε δημιουργείται το δίλημμα της επιλογής του έρωτα που μόλις είχε βρει στο πρόσωπο του Carter και της επιλογής της μητρικής αγάπης που της λείπει τόσο πολύ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.